12 Mart 2014 Çarşamba

Şems Arslan Romatizma Ağrıları için Meşhur Socrates Kremi

Konu Saati  13:39  |  in  Şems Arslan

Şimdi size vereceğim tarif bin yıllık bir tariftir. Yani o kadar değerlidir. Bin yıllık bu tarifi taşıyıp buraya kadar getirebildik ve faydaları saymakla bitmez bel ağrısı, boyun, kulunç, eklemler her türlü ağrı sızı hatta denemişler bizim hanımlar yapmışlar telefonla arayıp söylüyorlar çocuğumda öksürük vardı şöyle bir göğsüne sürdük 3-4 günde göğüste ne var ne yok söktü attı çünkü bu karışım o kadar faydalı ve tamamen doğal.Bu soğuk havalardaki biz sıcaktan-soğuğa soğuktan-sıcağa geçtiğimizde mikrop benden-sana, senden-bana fışkırıyor çünkü kar yağmadı. Bu karışım sizi koruyacaktır hem eklem ağrılarınızı giderecektir bu bir merhem ve evinizde bulunsun bu merhem değerlidir acildir. Ben çocuklarıma kullanıyorum, Anneme kullanıyorum, yakınlarıma veriyorum müthiş bir macun.

Malzemeler.
500 Gr. Çam İğneleri
250 Gr. Tereyağı
Güveç kabı
Alimünyum Folyo





Tarifi ve Uygulama:
İşte çam terebentin yağı varya onun hakikisini hazırlayacağım. Tereyağı dışında hiçbir şey konulmayacak. Tereyağını güveç kabını koyacağız yanlız katman katman koyacağız bir tereyağı üzerine yine çam koyarak katman oluşturacağız kat kat gidecek. 30 ile 50 derece 2-3 saat için için pişiriyorsunuz. Daha sonra soğutup süzüyoruz ki o iğineler geçmesin daha sonra cam kavanoza koyuyoruz cam dışında kavanoz olmaz. Buz dolabında saklıyayım bozulduğu için mi hayır sadece vücudunuz zaten sıcak ne kadar donmuş olursa biz onu masaj yaparken uğraşırız.


Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top