13 Mart 2014 Perşembe

İbrahim Saraçoğlu'ndan akne(sivilce) için lavanta kürü

Konu Saati  19:33  |  in  İbrahim Saraçoğlu


İbrahim Saraçoğlu'ndan akne(sivilce) tedavisi

Sivilceler için Lavanta kürü

Malzemeler
1 tutam (5 gram) lavanta

Uygulanış ve hazırlanışı:
1 tutam kadar (yaklaşık 5 gram) lavantayı 1,5 bardak kaynayan su içerisine atın ve 10 dakika kısık ateşle demleyin. Fokur fokur kaynatın. Bu esnada yüzününüzü 1-2 dakika bu suyun buharına tutabilirsiniz. Bu işlemle cildiniz dezenfekte olacaktır. 10 dakika demlendikten sonra ılımasını beklemeden süzülmelidir. İçilecek olan miktar 1 su bardağıdır. Ilık olarak için.

Bu kürün sivilceler ve ciltteki lekeri temizleme özelliği bulunmaktadır.

Yardımcı kürler

Elma - Soda kürü


Malzemeler:
Bir kahve fincanı maden suyu,
Bir kahve fincanı doğal elma sirkesi.


Hazırlanış ve Uygulanışı: Sivilceler için Bir kahve fincanı maden suyu ile bir kahve fincanı doğal elma sirkesini (Asetik asit içermeyen ) karıştırdıktan sonra günde iki kez sivilcelerinizin üstüne sürüp üstüne kulak temizleme çubuğunun ucundaki pamuk ile bastırarak sürüp etki etmesi için en az yarım saat bekleyin. Sonra cildinizi ılık su ile yıkayın. Elma sirkesi akneye yol açan mikropları öldürür.

Maydanoz Limon Kürü

Sivilceleri gidermek için karaciğer sağlıklı çalışmasını sağlamak gerekir. Bunun için maydanoz-limon kürünü uygulayabilirsiniz.

Maydanoz - limon Kürü

 15-16 tane maydonoza 2 yemek kaşığı taze limon suyu ve yarım bardak da su ilave edildikten sonra blenderdan geçirilir. Sabah aç karnına kahvaltıdan 15-20 dakika önce içilir. Bu karışımın özelliği gençleştirici bir etkiside olmasıdır. Vücuttan toksin attırır ve karaciğer yağlanmasına karşı da mükemmel bir çözümdür. 15 gün boyunca her sabah içmek gerekir. Ayrıca 2. günden itibaren sabahları kalktığınızda daha dinç ve daha zinde kalkacaksınız. Yorgunluğu daha az hissedeceksiniz.


Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top