17 Mart 2014 Pazartesi

Bal Tarçın Karışımının Faydaları

Konu Saati  15:17  |  in  Bal ve Tarçın Karışımı Faydaları

Bal Tarçın Karışımı Neye İyi Gelir,Bal Tarçın Karışımı Ne İşe Yarar
Bal Tarçın Karışımı
Bal Tarçın Karışımının Faydaları
Bal Tarçın Karışımı,Bal Tarçın Karışımı Faydaları,Bal ve Tarçın Karışımı Faydaları,Bal Tarçın Karışımı Neye İyi Gelir,Bal Tarçın Karışımı Ne İşe Yarar
Bal ve tarçın karışımın sayısız faydası bulunmaktadır. Ciltteki sivilce probleminden tutun da, kanser hastalığına kadar pek çok derde deva olan bal ve tarçın karışımın faydalarını sizlerle paylaşmak isteriz.. Bu makaleyi okuduktan sonra, siz de bal ve tarçın karışımını yapmaya başlayın. İnanın çok faydasını göreceksiniz..

Bal Tarçın Karışımı,Bal Tarçın Karışımı Faydaları,Bal ve Tarçın Karışımı Faydaları,Bal Tarçın Karışımı Neye İyi Gelir,Bal Tarçın Karışımı Ne İşe Yarar
Yaşlılık ; Bal ve tarçınla hazırlanan çay,düzenli kullanıldığında, yaşlılık sıkıntılarını önler. Bunun için, 4 kaşık bal,1 kaşık toz Tarçın , 3 bardak su içerisinde kaynatılarak bir içecek hazırlanır. Günde 3-4 defa 1/4 bardak içilir. Cildinizi diri,taze ve yumuşak tutar, yıpranmasını önler .
Yorgunluk ; 1 bardak sıcak veya ılık suyun içerisine yarım kaşık bal ve biraz toz tarçın karıştırılarak her gün kuşluk vakti ve vücut direncinin düşmeye başladığı  saat 15.00 sıralarında içilir ise,  1 hafta içinde yorgunluk şikayetleriniz azalır.Düzenli kullanımda tamamen ortadan kalkar.
Zayıflama ; Bal tarçın karışımının zayıflamak isteyenler için çok büyük yardımı olduğunu biliyor musunuz ?1 bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır.Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir.Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur.
Hazımsızlık ;  2 kaşık balın üzerine toz tarçın serpilip yemekten 30 dak. önce yenildiğinde, asit oluşumunu ve hazımsızlığı önler.
Kalp Hastalıkları ; Bal ve tarçınla hazırlanan karşım, her sabah kahvaltıda ekmek üzerine sürülürülerek yenilir. Bu lezzetli uygulama,damarlardaki kolesterolleri eriterek hastaları kalp krizinden korur.Ayrıca bu sayede, kalp Krizi geçirmiş kişiler, ikinci krizden uzak olacağı konusunda uzmanların önemli tavsiyeleri bulunmaktadır. Yalnız önemli olan, bu uygulamayı, düzenli olarak yapmaktır. Bal ve tarçın karışımı uygulaması, düzenli yapıldığında, solunum güçlüğü ortadan kalkar ve kalp atışları kuvvetlenir. 
Kanser ; Yapılan araştırmalarda, bal tarçın karışımı, özellikle mide ve kemik kanserleri üzerinde başarılı olunmuştur. Bu tür kanserlere yakalanan hastalar günde 1 kaşık bal ve 1 kaşık tarçını bir ay süreyle günde 3 defa tüketmelidirler..
Kolesterol ; 2 kaşık bal, 3 tatlı kaşığı toz tarçın, 450 gr. demlenmiş çay içerisinde eritilerek içildiğinde kandaki Kolesterol seviyesini 2 saat içerisinde % 10 düşürür. Günde  defa içilmelidir. Aynı uygulama Artrit hastalarına tavsiye edilmektedir.
Mide Ağrıları ve Gaz Problemleri ; Bal ve Tarçın kürünün, mide ağrıları için olduğu kadar mide ülserleri için de yararlı olduğu saptanmıştır. Bazı araştırmalar gösteriyor ki midedeki gazı giderdiği saptanmıştır.
Sivilceler ; 3 ölçü bal, 1 ölçü Tarçın ile bir Krem yapılır. Bu Krem uykudan önce sivilceler üzerine sürülür. Sabahleyin ılık su ile yıkanır. Eğer 2 hafta süreyle her gün uygulanırsa sivilceleri kökünden yok olur. Egzama, Mantar ve diğer deri enfeksiyonlarında eşit miktardaki bal ve Tarçın karışımı uygulanır.
Soğuk Algınlığı ve Grip ;1 kaşık ılıtılmış balın içine, 1/4 tatlı kaşığı toz tarçın karıştırılarak, günde 3 defa yenir. Bu uygulama birçok kronik öksürük, soğuk algınlığı, grip ve sinüslerin temizlenmesi için de geçerlidir.
Bal Tarçın Karışımı,Bal Tarçın Karışımı Faydaları,Bal ve Tarçın Karışımı Faydaları,Bal Tarçın Karışımı Neye İyi Gelir,Bal Tarçın Karışımı Ne İşe Yarar

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top