12 Mart 2014 Çarşamba

Şems Arslan Cilteki Kırışıklıkları Unutun

Konu Saati  13:49  |  in  Şems Arslan

Şimdi size vereceğim tarif hem içeriden uygulanacak hemde dışırıdan yani hem içiyosunuz hemde sürüyosunuz. Susam Yağı yağların en sağlıklısıdır. Bizler hepimiz Türkiyenin iklimine göre kuruyoruz, kuruluk demek yaşlılık demektir. Bu yüzden önce nemlenecez yani cildimizi yeniliyecez çünkü yeni gelen cilt lekesiz gelir. Bu kurallar birbirini zincir gibi balğlıdır.

Malzemeler

1 Bardak Susam Yağı (Susam yağı olmayanlar zeytinyağı kullanabilir)

1 Demet Maydonoz
1 Tatlı kaşığı Rendelenmiş Limon Kabuğu

Hazırlanışı
Susam Yağını koyduktan sonra alıyorsunuz maydonozu iyice yıkıyor ve suyunu alıyorsunuz içinde bir gram su olmasın yoksa karışım asitleşir. Daha sonra limonun sadece kobuğunu koyuyorsunuz unutmayın içinin koymuyorsunuz limonun içi  karışımı eşkitir. Karışımın kapağını iyice kapatıyor ve bir hafta beklitiyorsunuz. Bir hafta sonra kokusuda faydasıda pahalı ürünleri arattırmıyacaktır.

Uygulama

Yoğun lekeleriniz varsa tam size göre sabah akşam bir tatlı kaşığı içiyorsunuz. Bu çok değerli karışımı şayet içemiyorsanız salatalarınıza katın. Aynı şekilde yüzünüze sabah akşam sürün fakat dışarı(güneşe) çıkmıyacaksanız dıştan uygulamayı yapabirsiniz. Hangi yağ olursa olsun dışarı çıkılacakken uygulanırsa yüzünüzü yakarsınız. Hiç bir yağ güneşle temasa geçtiğinde  cildinize fayda sağlamaz. Akşam yatmadan önce iyice yüzünüze boynunuza masaj yapıyor daha doğrusu nerede leke varsa oraya sürüyorsunuz ve lekelerede sizede iyi geceler.

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top