8 Mart 2014 Cumartesi

Kısa Sürede Zayıflamak!

Konu Saati  11:51  |  in  Diyet Zayıflama(Kilo Verme)

Mevsim değişiklikleri ve bayram tatilinden dolayı bir çok kişinin ortak problemi haline geldi kilo vermek! Herkes değişik formüller ile diyet yaparak zayıflamak istiyor. Nasıl zayıflarım sorusuna verilecek en güzel cevap: Besileri ve vücut sistemini oldukça iyi bilmek gerekiyor, vücutta oluşan fazla yağlarla mücadele ederken öncelikle hali hazırdaki fazla yağların üzerine yenilerinin eklenmemesi için diye listesi hazırlanmalı ve paralelinde egzersiz planlarıyla yağları sağlıklı şekilde yakmaya başlamak gerekir.

Sağlıklı Zayıflamak

Tokluk hissini yakalamak kilo verme hızı konusunda oldukça yararlar sağlayacaktır. Metabolizma hızını dengeli bir şekilde tutmak kilo ile mücadelede ilk kurallardan birisidir. Kendinize ait olmayan diyet proğramlarıyla kilo vermeye çalışmak metabolizma hızını düşürerek kilo vermeyi zorlaştıracaktır.

Zayıflama Diyetleri

Diyet listeleri hazırlanırken yeterince besin öğesi olmalı ve fazladan kalori almamanızı sağlamalıdır. Tatlılardan sütlü olanları veya meyveleri tercih ederek vücudumuzu kalori deposu olmaktan kurtarabiliriz. Sebzelerin tüm yaşamımız boyunca önemi ihmal edilmemeli sebzeleri soframızdan eksik etmediğimiz sürece kilo kontrolü konsunda fazla sıkıntı yaşamayacığız.

Kilo Vermede Troid Etkisi

Troid rahatsızlığı iştahı oldukç etkiler ve zayıflama konusundaki tüm uğraşları boşa çıkarabilir. Bu yüzden inaçı kilolara karşı mutlaka troid kontrolü yapılmalı ve gereken tedaviler yapılmadığı takdirde kilo vermek hayal olarak kalabilir zayıflama yolculuğuna başlamadan mutla troid kontrolleri yapılmalıdır.

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top