17 Mart 2014 Pazartesi

Şems Arslan Burçlara özel cilt bakımı rehberi

Konu Saati  15:14  |  in  Şems Arslan


Biz Kadınları her zaman güzel görünmek isteriz ve bunun için büyük emek harcarız. Güzellik hakkında nerde ne okursak, duyarsak ve izlersek uygulamaya gayret gösteriyoruz ve hangi yaşta olursak olalım bu tutkumuzdan vazgeçmiyoruz.
Bu yazımda sizlere çok değişik ama bilim insanları tarafından araştırılmış ve bazen gerçekten harika sonuçlar vermiş burçlara özel cilt bakım rehberini tanıtmak istiyorum. Bu yazıda burcunuza uygun bitki ve çiçekleri tanıyarak, cildinize uygun tariflerle kendinizi şımartabilirsiniz.

Aslan Burcu Güzellik Tarifleri

Kendinden emin, güvenli, dinamik, güçlü, otorite, hükmedici, canlı etkileyici, asil Aslan burcunun
cildinin neye ihtiyacı olduğunu biliyormusunuz?
Badem, lavanta, nane,defne,akasya, ananas, buğday gibi bitki esanslarından üretilen ürünler, cildinize sağlıklı, dengelenmiş, pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazandırır. Cildinizde oluşan yorgunluğu giderir. Ayrıca devamlı sivilcelerinizden ve siyah notkalarinızdan sizi koruyacak olan domatesi hiç masanızdan eksik etmeyin.

Evde yapabileceğiniz tarifler

Bol proteinli domates maskesi kuru ve akneli cilt için

1 Tane domatesi rendeleyin. 1 tane yumurta sarisi ilave edin, 1 yemek kasığı buğday nişastası, hepsini karıştırın ve krema haline gelene kadir çırpın. Haftada 2 defa 20 dakika uygulama yapın ve soğuk suyla yıkayın,cildinize uygun nemlendirici uygulayın. Bu maskeyi sadece aksamları uygulayın. Eğer sivilceleriniz varsa sari kil de ilave edin.


Yengeç Burcu Cilt Bakımı Tarifleri


Duygusal, hassas, yumuşak, nazik, savunmasız ve anlayışlı Yenge burcu cilt tiplerinin adaçayı,
lavanta, mineraller, çilek, badem, üzüm ve arnika gibi etken esanslara ihtiyacı vardır. Özel canlandırıcılı formülü ile cildinizde gün boyu çevre koşulları sebebiyle oluşan kir kalıntılarından kurtulmanın zamanı geldi.


Evde yapabileceğiniz tarifler

İşte beyaz fasulye ve salep doğal lifting

20 gr. beyaz fasulyeyi haşlayın ve iyice ezin, içine f tatlı kaşığı salep ilave edin ve kavanoza koyun. Bu yoğun peeling'i sabahları ve banyo öncesi 2 dakika masaj yaparak uygulayın.
Ölü hücrelerden cildinizi arındıracaktır. İlk uygulamada bile cildiniz arınmış ve pürüzsüz bir görünüm alacak. Bu tarifte bulunan salep tozunun faydası içindeki nişastada saklı. Uzmanlar, yüzde kırışıklık ve sarkma görülmeye başladığında, yüz gerdirme yani lifting operasyonunun yapılmasının zamanının geldiğini belirtiyor. İşte beyaz fasulye ve salep doğal lifting etkisini cildinizde gerçekleştiriyor.

Boğa Burcu Güzellik Seti


Fırsatları zorlayan, inatçı, sabırlı, güvenilir. pratik ve akıllı boğalar papatya, ıhlamur, elma, yeşil
badem aloğ-vera bitkilerinden kullansın. Güzelliklerine düşkün olan Boğalar, saçlarına da bakım yaparken çok titiz davranmalı. Boğalar saç boyalarının yanısıra bakım kürlerini de eksik etmemeli.

Evde yapabileceğiniz tarifler

Saç bakım tonigi

Bir şişe kırmızı şarabın içine 1 yemek kaşığı hardal, 1yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı tuz, 1 yemek kaşığı badem yağı ilave edin. 24 saat sonra kullanıma hazır olan bu tonik, haftada 2 defa, 1 saatlik, banyo öncesi saç diplerine sürün ve bone altından sıcak bir sakilde tutun. Doğal şampuanla yıkayın. Bu tonik saçların uzamasındı ve parlak bir gürünüm almasını sağlayacaktır. Ayrıca saç dökülmesini de durdurur.

İkizler Burcu Cilt Bakım Tavsiyeleri


Zeki, uyanık, değişken, esprili, meraklı, çabuk kavrayan özellikleriyle konsantrasyona ihtiyacı vardır.
ikizler burcunun enerji ihtiyacını ve ciltlerine uygun ürünlerden lavanta, zambak, rezene, lahana, gül, kivi. Etken esanslarından hazırlanan ürünler cildinizin bakımlı canlı ve sağlıklı olmasını sağlayacaktır.

Evde yapabileceğiniz tarifler

Cilt kuruluğunu önleyici ve cildi yumuşatıcı tonik

1 tane kabuklu greyfurtu rendeleyin, 1 bardak soğuk su ilave edin, 1 gün karanlık bir yerde bekletin. 1 çay kaşığı gliserin ve 1 çay kaşığı pamuk yağı ilave edin, sabah akşam yüzünüzü bu tonikle, silin, ciltte kuruluğu önler, cildin yumuşak olmasını sağlar. Özellikle el, dirsek, topuk, ayak için çok uygundur.


Kova Burcu Cilt Bakım Tarifleri


Kovalar bağımsız, bilgili, akıllı doğuştan elleri şifalı, yardım sever, güler yüzlü, özgür, doğru ve
pozitiftirler. Çalışkan ama hassas ve romantik yaratıcılıklarını ortay oyabilmek için yüksek vücut enerjisi harcarlar ve bazen yorgun düşerler. Eklem ağrıları, romatizma ve varislerinden şikayetçidirler genelde.

Evde yapabileceğiniz tarifler

Hassas, ince ve güneşten korkan ciltleri için: 

Avokado, esansları kullanmaları gereklidir.

Eklem ve romatizma ağrıları için krem: 

Toprak kaba 100 gr tereyağı koyun ve ağzına kadar çam iğneleri yerleştirin. Ağzına kadar doldurduktan sonra tereyağıyla iğneleri kapatarak folyo ile toprak kabı kapatın. Üç saat boyunca farında düşük derece sıcaklıkta tutun. Çıkardıktan sonra süzün ve akşamları eklemlere kulanın. ! ay kullandıktan sonra, ihtiyaç duydukça kullanabilirsiniz.



Oğlak Burcu Güzellik Tavsiyeleri


Oğlak en çalışkan burçlardan biridir. İyi plan yapması, ayrıntılara dikkat etmesin, genç yaşta olgun
olmasını sağlar. Stresli Oğlaklara sürpriz tatilerle streslerini azaltarak, vücut enerjisin artıran bakım hazırladık: Ayrıca Oğlaklara kivi, çilek, aloe-vera, menekşe, Himalaya balı etken esansları kullanmalarını tavsiye ediyoruz.

Evde yapabileceğiniz tarifler

Cildi genç ve dinç tutun meyveli kokteyl:

2 tane kabuklu yeşil elma
2 tane kabuklu limon
1 tane çubuk tarçın 1 poşet yeşil çay 1 poşet papatya çayı 1 litre suda 20 dakika kaynatın, süzün ve pet şişeye doldurup gün boyunca tüketin. Haftada 2 defa yeterli, Bağırsak, karaciğer, safra kesesi ve
önemli organları temizleyerek vücudunuza toksinlerden arındırır.


Terazi Burcu Güzellik Tarifleri

Bağlantı kuran, paylaşımcı, iş birlikçi, uyumlu, sosyal, içten, düşünceli, anlaşmaya hazır,dengeli, adil,
tarafsız, nazik, tatlı, estetik, zarif, sanatkar, zevkli, bağımlı, kararsız, pasif, bocalayan,tembel, kayıtsız, fazla narin ve kolay etki altında kalan burçlardır ikizler. Cildine önem gösterenler için: çam, papatya, muz, böğürtlen, çile, bal kabak, arpa , buğday, kayısı esansları kullanmaların öneriyorum. Beyaz tenli kadınlara da leke önleyici ve giderici maske -krem tarif veriyorum.

Evde yapabileceğiniz tarifler

Leke açıcı bal kabağı kremi

2 yemek kaşığı bal kabağı çekirdeğini havanda kabuksuz olarak ezin. İçine 1 yemek kaşığı alabalık yağı katın, 2 yemek kaşığı çocuk pudrası
ilave edin ve en son kullandığınız nemlendiriciden ilave edin, krem haline gelene kadar tahta kaşıkla karıştırın. Her akşam f saat cildinize uygulayın ılık suyla yıkadıktan sonra bir şey kullanmayın.



Koç Burcu Güzellik Seti


Zodyak'ın ilk burcu Koç, atılgan, etkin , tepkisel, enerjik, hızlı, kendine aşırı güvenen. girişken, cesur,
dik kafalı, açık sözlü, dürüst, yoğun yaşam enerjine ihtiyaç duymakta, Enerji dengesini sağlayan sardunya, zambak, papatya, limon, maydanoz ve çam etken esanslarından oluşan cilt bakım terapisi, Koçların cildini temizleyecektir.

Evde yapabileceğiniz tarifler

Koç burcuna özel yapılabilecek gerdirici, toparlayıcı zambak yağı tarifi:


2 Avuç kurutulmuş zambak çiçeği
250 gr. Alabalık yağı
50 gr. Himalaya yağı veya zeytinyağı

Uygulama: Yağları çiçeklerin üstüne döküp, 2 hafta karanlık bir yede bekletin. Banyo sonrası vücut yağı olarak selülitlerin giderilmesinde yardımcı olur. Romatizma ağrılarına iyi gelir. Cildi saklaştırarak daha genç ve diri görünmesini sağlar.

Yay Burcu Cilt Bakım Tarifleri


Doğuştan liderdirler, gülü, karizmatik, ışıltılı, karakterleri ile insanları kendilerine çekerler.Bu geniş
görüş açıları ve tutkuların bilen bizler Yay burcuna;karanfil, menekşe kavun, katran, papatya, arnika, gül ve mandalina kokulu esansları tavsiye ediyoruz.

Evde yapabileceğiniz tarifler

Göz altı morluklarını önleyen maske

Mandalina kabuklarını atmayın. Kurutun ve un haline getirin. Bu mandalina unun; Peeling, krem, tonik, oda spreyi, ayakkabı kokusun önleyin fudra ve saç şampuanına kadır birçok farklı alanda kullanabilirsiniz.
2 yemek kaşığı mandalina unu
1 yemek kaşığı balık yağı(göz altı için muhteşem)
karıştırıp her gün kullanın.Gözaltı kremin hemen terapiden sonra unutmayın.

Akrep Burcu Cilt Bakım Tarifleri

Su burcu olan akrep; ihtiras fırtınalarına kapılsa bile dışarıya fazla bir şey belli etmez, çekici, güçlü,
karmaşık, duygusalgizemli özgür ve derin karakterlidir. Bu hassas kişilikleri yüz hatlarına da yansımaktadır. Tenleri genelde çok ince ve cilt yapıları oldukça yumuşaktır. Menekşe, greyfurt, papatya, defne, üzüm, katran ve yaban merini esansları kullanmayı seven Akreplere kendilerine has bir bakım kürü hazırladım.Umarım memnun kalırsınız.

Evde yapabileceğiniz tarifler

Hassas ciltler için rahatlatıcı, botoks etkili maske

Sarı kil ve patatesli, hassas ciltler için rahatlatıcı, botoks etkili maske
2 yemek kaşığı sarı kil
2 yemek kaşığı ılık süt 1 tatlı kaşığı patates nişastası
1 tatlı kaşığı badem yağı

Hepsini karıştırıp, 10 dakika cildinize, dekolte çatlaklar dahil uygulayın. Banyo öncesi yaptığınızda çok etkili olur. Haftada 2 defa karışımları uygulayın.

Balık Burcu Cilt Bakım Tarifleri


Balıklar dünyayı zenginleştiren, hassas, merhametli, fedakar, gururlu, idealist, romantik, müzikle
uğraşan yaratıcı yapısıyla harika bir arkadaş ve annedirler. Evet, doğanın uyandığı mevsimdir: Ihlamur,yosun, maydanoz, ağaçların tomurcuğu, lavanta, hurma ve incir sizin bitkiler ve meyveleridir. Nergis gülü ve salkım sögüt ruhunuzu sakinleştirir.

Evde yapabileceğiniz tarifler


Önerilerimiz: Sıcak güneş ışınlarından kendinizi özel UV ürünleri ile koruyun. Çillerin fazlalaşması ve büyümesini engelleyen beyazlatıcı doğal ürünler kullanın. Her akşam size özel maskeyi uygulamayı unutmayın. Kaşıntılı hassas ve kılcal damarlarınız olduğu için hamamda fazla kalmayın. buz terapisin eksik etmeyin.


Başak Burcu Güzellik Tarifleri


Başaklar gerçekçidir, kavrama yetenekleri gelişmiştir. Denge ve güzellik enerjilerini; fındık , nane, badem, arpa ve zambak etken esanslarından almaları onlar için uygun özellikle sarı kil cildiniz dış etkenlerden korur, saçlarınız hacimli ve kepeksiz yapar

Evde yapabileceğiniz tarifler

Zümrüt Kokteyli

1 litre sütü ocağa koyun ve içine 5 yemek kaşığı yoğurt ilave edin. Sütü süzün. Blendere koyun ve içine f demet maydanoz ve dereotu ilave edin. Hepsini dorayın. İçine 1 tatlı kaşığı bal ilave edin. Bu kokteyl, cildinizi ve vücudunuzu tekinlerden arındıracak, gerçek bir koruma ve bakım sağlayacak.


ŞEMS ARSLAN
sems.arslan@hotmail.com
www.semsarslan.com

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top