13 Mart 2014 Perşembe

İbrahim Saraçoğlu Miyom erken menopoza beyaz soğan suyu kürü

Konu Saati  20:18  |  in  Kadın Sağlığı


Pcos- miyom- erken menopoz için kuru beyaz soğan suyu kürü

1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı:  İbrahim SARAÇOĞLU  Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Hamile kalmak için ne yapmalıyım? Yumurta sayımı nasıl arttırabilirim?

Kuru incir kürünü merak edenler için bilgi vermek istedik. İbrahim Saraçoğlu Kuru incir kürü ile yumurta sayısını arttırmak konulu yazımız için tıklayın: İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü ( kolay hamile kalmak için)




Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top