10 Mart 2014 Pazartesi

Ayhan Ercan Böbrek Rahatsızlıklarında ve Böbrek Taşı Düşürmek için Çözümler

Konu Saati  15:44  |  in  Bitkisel Tedavi


Malzemeler

50 Gr. Kırkkilit Otu (1 Tutam)
50 Gr. Kiraz Sapı
100 Gr Hıyar-ı Şembi (Sinameki'nin Meyvesi Eski Aktarlar bilir. Sinameki'den farkı alışkanlık ve bağırsak tembelliği yapmaz)
Çiçek Balı

Uygulama

Karışım 5 dk. demlenip süzüldükten sonra 1 yemek kaşığı bal ilave ediliyor. Böbrek taşları böbrek zayıflığı için 1 ay boyunca günde iki sefer uygulanabilir.

Zahide Yetiş ile Yetiş Hayata Programının Konuğu Ayhan Ercan "Birdiğer meyve Kayserilerin bildiği üzümün küçüğü gibi olan frenk üzümüne benzeyen Girebolu meyvesi Böbrek rahatsızlıklarında ve taş düşürmek için güvenle kullanılabilir" dedi.  İlk olarak bu meyveyi Prof. Dr. Turhan BAYTOP'un keşvettiğini söyleyen Ayhan Ercan Turhan Baytop hocayı rahmetle andı.(Yeri gelmişken söyeyelim sitemizde Prof. Dr. Turhan Baytop'a ait kür ve yazıları takipçilerinden  Tıbbi Oramatik bitkiler ve Eterik Yağlar Uzmanı. Mahmut Nedim KAŞGÖZ'ün Öğrencisi Halit Daşıran etiketinde bulabilirsiniz.). Ayhan Ercan Bu bitkinin yoğun yetiştiği  Kayseri şehrinde diğer bölgelere nazaran böbrek rahatsızlığı görülme riskinin 300 kat daha düşük olduğunu söyledi.

Bu tariflerin yer aldığı Zahide ile Yetiş Hayata programında iki sene önce ilk olarak verdiğimiz ve tıklanma rekorları kıran Ayhan Ercan 9 hayat Zayıflama çayını tekrar anlattı. Aşağıdaki linklerden zayıflama çayı ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bu bitkileri karıştırıp 8-10 dk demleyerek(kaynatmadan) sabahları aç karnına içilmesini öneren Ayhan Ercan zayıflama çayının öğünlerden önce günlük toplamda 3 bardak tüketilebileceğini söyledi. Çok kilolu olanların 5 fincana kadar ...
Ayhan Ercan twitter hesabından Zayıflama çayını kullanarak 5 ayda 36 kilo zayıflayan Osman Boşça ve Zayıflama çayının kullanımı hakkında bilgiler paylaştı. Ayhan Ercan ‏@ayhanercan. Sevgili Arkadaşlarım ve Takipçilerim Geçtiğimiz hafta ...
Show tv'de Saba Tümer'in sunduğu Saba Tümer ile bugün Aktarlar Derneği Başkanı Ayhan Ercan 9 hayat zayıflama çayının hazırlanışı hakkında bilgiler verdi. Daha önce verdiği zayıflama çayı'nda bulunan Barut Ağacı Kabuğunun İç ...

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top