11 Mart 2014 Salı

Selülüt Sorunu ve Çözümü

Konu Saati  12:47  |  in  Selülit


1.Hormonal

2.Östrojen Sorunlu

3.Stres, sigara kullanımı, alkol, fast food, baharat, yüksek topuk, sıkı kot

Selüliti teşhis etmek çok önemlidir. Genç insanlar zayıf oldukları halde selülitten şikayet ederler ama

aynı zamanda fast food beslenir, sigara ve alkol tüketirler. Yüksek topuklu ayakkabılardan sıkı ve dar kotlardan vazgeçmelidirler. Kuvvetli cihazlar yardımıyla oluşmuş selülitler yok edilebilir ama alışkanlıklarına devam ederlerse tekrar aynı sorunla karşılaşırlar.

OLGUN YAŞTA SELÜLİT


Olgun yaşta oluşan selülitlerin ilk sebebi Hormonal, menopoz, stres, sigara, alkol, baharat gibi etkenlerdir. Olgun yaştaki selülitlerin yok olması uzun bir süreç gerektirir. Kaslar ve bağ dokusu esnekliğini kaybettiği için yumuşar. Bu dönemde yaşınıza uygun en etkili spor pasif jimnastiktir. Yine de doktor kontrolünde olmalı, stresle baş etmenin yollarını bulmalı, sigara, alkol ve baharatlı yiyecekler kullanmaktan vazgeçilmelidir. Bütün bu sorunlar çözüldükten sonra sıkılaştırıcı spor hareketleri, bitkisel selülüt yağları veya selülüt çaylarından yararlanılabilir. Güzellik merkezlerinde uygulanan lenf drenaj, Fatburn, masaj, yosun-çamur-parafin uygulamalarından biri veya hepsi sizin sorununuza en uygun çözümdür.

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top