2 Mart 2014 Pazar

Ahmet Maranki İktidarsızlık ve Sertleşmeme Sorununa Çözüm

Konu Saati  11:10  |  in  Cinsel Sağlık

Ahmet Maranki İktidarsızlık ve Sertleşmeme Sorununa Çözüm

Ahmet Maranki cinsel güç arttırıcı bitkilerden de yararlanabileceğinizi söylüyor. Ahmet Maranki’nin cinsel performans arttırıcı tavsiyeleri Ahmet Maranki Cinsel güç artırıcı bitkisel çözümler, Sertleşmeme sorunu için
Erkekler için cinsel sorunlar arasında iktidarsızlık en büyük sorunlardan birisidir. Ahmet Maranki iktidarsızlık için uzmanlara başvurmanızı öneriyor ve alternatif tıp kullanımını tavsiye ediyor.
Ahmet Maranki, erkeklerin korkulu rüyası olan iktidarsızlık için nokta masajlarla destek olmanızın mümkün olduğunu söylüyor. Sertleşme bozukluğu(Empotans) olarak adlandırılan iktidarsızlığın 75-80 yaşın üzerindeki erkeklerde görülme oranı yüzde 75′ler gibi oldukça büyük oranlara çıkmaktadır.

İktidarsızlık Sebepleri ve Kozmik Yöntemlerle tedavisi

Erkeklerde yaşın ilerlemesi ile birlikte görülen iktidarsızlığın çeşitli sebepleri olabilir. Alternatif tıp tedavisi olarak (özellikle akupunktur) İktidarsızlık için sebebine göre şu 5 metodu uygulamak tavsiye edilir:

ENERJİ BOŞLUĞUNA BAĞLI İKTİDARSIZLIK


Sizde enerji boşluğuna bağlı olup olmadığını anlamak için şu belirtilere dikkat edin. Erbezinde soğukluk hissi uyandıran iktidarsızlık, zayıf düşme, yüz solgunluğu, nefes darlığı, baş dönmesi, kulak çınlaması, bel ve dizlerde halsizlik ve ağrı, soğuğa dayanamama, el ve ayaklarda üşüme, bol miktarda şeffaf idrar, ince yağlı tabakalı solgun dil gibi belirtiler gösterir. Kozmik tedavi olarak böbrekleri ısıtma ve böbrek enerjisini dengeleme yolu tavsiye edilir.


KALP KANI VE DALAK YAŞAM ENERJİSİ BOŞLUĞUNDAN KAYNAKLANAN İKTİDARSIZLIK

Bu tür iktidarsızlığın belirtileri; iktidarsızlık, yüz solgunluğu, halsizlik, düşlerle bölünen uyku, sık uyanma ve uykusuzluk, el ve ayaklarda halsizlik, mide boşluğunun üst kısmında gerilme ve doluluk hissi, tat duyusunun kaybı, sık sulu gaita ve ince tabakalı solgun dildir. Kozmik yöntem olarak kalp kanını besleme ve dalak yaşam enerjisini çalıştırma yolu önerilir.

KARACİĞER YAŞAM ENERJİSİ DURGUNLUĞUNA BAĞLI İKTİDARSIZLIK

Bu tür iktidarsızlık belirtileri; iktidarsızlık, bezginlik duygusu, sinirlilik, sık iç çekme, göğüste sıkkınlık, karnın üst kısmında gerilme ve dolgunluk hissi, ağızda acılık, iştahsızlık, kuru gaita, koyu renkli az miktarlı idrar ve ince sarı tabakalı kırmızı dildir. Karaciğer durumunu rahatlatarak iktidarsızlığı gidermek, bezginlik duygusundan kurtarmak ve destekleyici damarları çalıştırmak tavsiye edilir.

AŞAĞIYA AKAN NEMLİ SICAKLIKTAN KAYNAKLANAN İKTİDARSIZLIK


Belirtileri:İktidarsızlık, apış arasında ıslaklık ve kaşıntı ya da keskin ağrı, pis koku, tüm vücutta ağırlık ve rahatsızlık duygusu, göğüs ve karında gerilme ve sıkıntı hissi, iştahsızlık, koyu renkli az miktarda idrar ve ağrılı idrara çıkma, sık sıvı gaita ve anüs bölgesinde rahatsızlık ve yağlı sarı tabakalı dildir.


5 KORKUYA BAĞLI İKTİDARSIZLIK

Belirtileri; iktidarsızlık, seksüel faaliyetle ilgili endişe, huzursuzluk duygusu, düşlerle bölünen uyku, meni gelme, halsizlik ve ince yağlı tabakalı solgun dildir. Kalbi rahatlatma ve böbrekleri güçlendirme yolu önerilir.

Ahmet Maranki Noktalarla İktidarsızık Tedavisi

İktidarsızlık tedavisi için noktalarla masaj yapılarak destek olunması önerilir:
Üç çizgi rotasında uzun süreli bastırma.
Du-meridyeni boyunca parmakla vibrasyon.
Ön orta kanal 8 bölgesinde dairesel ovalama.
Husye torbasını (erbezini) tutup çekiştirme, ön orta kanal 1 bölgesinde dairesel el gezdirme ve ovalama.
Penisin çekiştirilmesi, anüs ve penis arası boşluğun tam ortasının silindir ovalanması.
Konuyla ilgili geniş açıklamayı Elmas-Ahmet Maranki’nin “Shiatsu Noktalarla Mucizevi Tedaviler Pratik Uygulamalı” kitabında bulabilirsiniz.

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top