15 Ocak 2014 Çarşamba

Şems Aslan ~ Nohut suyu ve zayıflama kahvesi

Konu Saati  11:28  |  in  Şems Arslan



ŞEMS ASLAN 5 GÜNDE 2 KİLO
Şems Aslan yaza hazırlıklı ve fit girmek isteyen hanımlar için, muhteşem ve kolay bir zayıflama formülü verdi.
GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 adet kırmızı pancar (çiğ olacak),
* 1 adat havuç,
* 3 adet yeşil ve ekşi elma,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Malzemeleri kabuklarıyla rendeleyip, karıştırın. 150-170 dereceye kadar ısıtılmıuş fırına koyup, yakmamak kaydıyla, 30-35 dakika kavurun. Elde ettiğinz malzemeden, 2 yemek kaşığıu miktarı, bir bardak kaynar suyun içerisine  koyup, 5 dak. demlendirin. Zayıflamak için, sabah ve akşam aç karnına 1 bardak için. 5 gün kullanın.
Ayrıca sürekli ilaç kullananlar için, sabah aç karnına 1 bardak içilmesi, ilacın toksik etkisinin vücuttan atılmasını sağlayacaktır.
ŞEMS ASLAN NOHUT SUYUYLA ZAYIFLAMAK:
Şems Aslanın, zayıflamak isteyen izeleyenlere, bir diğer önerisi, nohut çayı idi. Nohutun içerisinde bulunan, zengin mineral ve vitaminer, zayıflarken, sağlıklı kalmayı da sağlıyor. Nohut çayımız için ;
GEREKLİ MALZEMELER:
* 1 avuç nohut,
* 2 su bardağı sıcak su,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Akşamdan, Ağzı kapalı bir kavanozun içerisine, nohutu koyup, üzerine sıcak suyu ilave edin. ağzı kapalı olarak, sabaha kadar bekletin. Sabah aç karnına, nohutun suyunu için. Nohut suyunu içtikten 20-25 dak. sonra kahvaltınızı yapın. 7 gün uygulayıp, 7 gün ara verin ve kürü tekrar uygulayın.

ŞEMS ASLAN TARİFLERİ
Zayıflama e formda kalmak isteyen hanımler ve beyler... bu yazımızı mutlaka okuyun. Çünkü, uygulamasın son derece kolay 2 tarifimiz mevcut. Bu mucize teriflerin mimarı da, Şemss aslan. Şems Aslan Güzellik uzmanı aslında. ama, bitkilerle yapılabilecek her türlü sağlıklı bilgiyi bizlerle paylaşıyor...

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top