17 Ocak 2014 Cuma

Ahmet Maranki Zayıflama Hapı Nedir? İşe Yarıyormu?

Konu Saati  10:57  |  in  Diyet Zayıflama(Kilo Verme)

Ahmet Maranki Zayıflama Hapı

Prof. Dr. Ahmet Maranki zayıflama hapı hakkında sizin için bir araştırma yaptık. Kozmik Bilim ekibi tarafından yakın zamanda satışa sunulan Zayıflama Tableti hakkında geniş bilgi bulabilirsiniz.
Ve beklenen gerçekleşti. Ahmet Maranki Zayıflama ilacı piyasaya çıktı. Şimdi ürünü biraz tanıtalım istedik.

Ahmet Maranki Zayıflama Hapı Nedir?

Fazla kilosu olanlarda kilo düşürücü, ideal kilolularda mevcut kilonun korunması için bitkisel destek olarak önerilen bir ilaçtır. İçeriği tamamen bitkiseldir. Piren katkılı bitkisel karışım olarak piyasaya sürülmüştür.
Piren, funda yaprağı ya da süpürge otu olarak anılır. Piren, fitoterapi de (bitkilerle tedavi) doğal bir antibiyotik olarak da kabul edilir. Kadınlarda ve özellikle rahim akıntısı ile idrar yolları iltihaplarında kullanılmaktadır.

Ahmet Maranki Zayıflama Hapı Neye Yarar?

Vücuttaki depo yağlarının kullanımını hızlandırarak enerjiye dönüşmesine ve yemeklerden sonra vücudun depoladığı yağ oranının minimum seviyede
kalmasına destek olur.

Önemli
Şeker ve şekerli yiyecek ve içecekler yüksek miktarda kalori içerdiğinden, tüm diyet programları uygulama süresince bu tip yiyeceklerden uzak durulması veya çok az miktarlarda tüketilmesi gerekir. (Sebze ve Meyve hariç).

Ahmet Maranki Zayıflama hapı yan etkisi varmı?

Mide ve bağırsaklar üzerinde olumsuz bir etkisi yoktur. Belirgin bir yan etkiye henüz rastlanmamıştır

Ahmet Maranki Zayıflama Hapı Kullanım Şekli ve Dozu

Kilonuzdan memnun değilseniz ve kilo fazlanız varsa eski formunuza ulaşmak İçin Sabah-Öğle-Akşam yemeklerden 30 dakika önce 2 şer tablet olmak üzere günde 6 tablet alınması tavsiye edilir.

Kilonuzu muhafaza etmek ve Formunuzu Koruma İçin  Günlük doz sabah-öğle-akşam 1′er tablet olmak üzere aynı şekilde alınır.

Ürünün daha etkili olabilmesi için özellikle bol su ile alınması gerekir.(2 bardak su v.s.)

Uyarılar: Emzikli ve hamile anneler, midesinde aşırı hassasiyeti olanlar ve troit rahatsızlığı bulunanlara önerilmez.

Doz Aşımı: Tamamı bitkisel bir ürün olan COSMIC Bitkisel Karışım Tablet’in önerilen dozlardan fazla kullanılmasında sakınca görülmemiştir. (günlük en fazla 12 tablet).

Ahmet Maranki Zayıflama Hapı ne kadar süre kullanılmalıdır?

Fitoterapide ürünlerden istenilen sonucun alınabilmesi için en az 4-6 hafta düzenli bir şekilde kullanılması ve bu süreçte ara verilmemesi gerekmektedir. Bitkisel ürünler her bünyede yeterli sonuç vermeyebilir ve bu durum fitoterapide (bitkisel tedavi) normal kabul edilir.
Beden Kitle İndeksi 27 kg/m2 ve üzerinde olanlara aynı zamanda düzenli fiziksel egzersiz ve/veya bir diyet programı ile alınması tavsiye edilir.


Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top