15 Aralık 2012 Cumartesi

YILBAŞI HEDİYE ÖNERİLERİ

Konu Saati  22:00  |  in  Yılbaşında Ne Alsam

Yılbaşı Hediyesi İçin Öneri
Burca Göre Yılbaşı Hediyesi
Yılbaşı Hediye Önerileri
Yılbaşı Hediyesi,Yılbaşında Ne Alsam,Yılbaşı Hediyesi İçin Öneri,Yılbaşı Hediye Önerileri,Burca Göre Yılbaşı Hediyesi, Burcuna Göre Yılbaşı Hediyesi,Burca Göre Yılbaşı Hediyeleri
Yılbaşı geldi çattı. En önemli konulardan birisi.. Yılbaşı Hediyesi.. Sevgilimize, eşimize veya sevdiklerimize ne hediye alsak ? sorusu her daim sorulan bir soru. Sürekli kıyafet veya parfüm almaktan bıktıysanız, bir de bizim önerimizi dinleyin deriz. Bu yıl başında sevdiklerinize, burcuna göre hediye alın.

Yılbaşı Hediyesi,Yılbaşında Ne Alsam,Yılbaşı Hediyesi İçin Öneri,Yılbaşı Hediye Önerileri,Burca Göre Yılbaşı Hediyesi,Burca Göre Yılbaşı Hediyesi,Burca Göre Yılbaşı Hediyeleri
Koç burcu
Koç kadınına kaliteli bir saç fırçası ya da saçları için hoş aksesuarlar alabilirsiniz. Bir güzellik salonunda makyaj ve yüz bakımı yaptırması için de hediye çeki verebilirsiniz. Heyecan duygusunu tatmin için yarış bisikleti ve paten de alabilirsiniz. Mücevher almak isterseniz en sevdiği taş elmastır. İpek ve saten iç çamaşırlarına bayılır.
Koç erkeğine, şık bir çakı ya da mangal seti ile sürpriz yapabilirsiniz. Savaşçıların burcu olan Koç erkeği, bilgisayarda oynayabileceği bir savaş oyunu armağanını beğenir. Ayrıca kovboy çizmesi de alabilirsiniz.
* Boğa burcu
Venüs tarafından yönetilen Boğa kadınının parfüme olan ihtiyacı hiç bitmez. Teni çok duyarlı olduğu için kaşmir, angora gibi tene batmayan yumuşak dokunuşlu atkı ve eldivenler de çok hoşuna gidecektir. Pahalı mücevherlerde favorisi zümrüttür.
Boğa erkeği için klasik, caz, opera ve rock müzik konser biletleri iyi bir armağan olacaktır. Ayrıca, müzik seti için yeni bir hoparlör, video, DVD alabilirsiniz. Bir şişe kaliteli şarap ile içinde ithal peynirler bulunan bir sepet de armağan edebilirsiniz.
* İkizler burcu
İkizler kadını İçin en iyi yılbaşı hediyesi, haberleşme ihtiyacını gideren bir hediye olurdu. Ona şık bir kalem hediye edebilirsiniz. Cep telefonu da çok hoşuna gider. Kendi görüntüsünü sık sık değiştirmek isteyen ikizler kadınına, gümüş tokalı ince bir kemer, küçük deri sırt çantası armağan edebilirsiniz.
İkizler erkeği için çok satan yeni kitaplardan armağan edebilirsiniz. Seyahat burcunda olduğu için çanta da hoşuna gidebilir. Herhangi bir yere gidebileceği uçak biletine de çok sevinir.
* Yengeç burcu
Hassas yengeç kadını, alacağınız şiir kitabına bayılacaktır. Mutfağı için iyi bir tava, ahşap salata seti türünde hediyeler alabilirsiniz. Duygusal yengeç kadını, gümüş ve cam şamdanları çok severler.
Evde oturmayı seven yengeç erkeği, kablolu veya dijital televizyon aboneliği armağanına çok sevinir. Çalışma odasına eski bir yelkenli gemi resmini çerçeveletip verebilirsiniz. Erkekler için yazılmış bir yemek kitabı da alabilirsiniz.
* Aslan burcu
Aslan Burcu Kadınına ne alırsanız alın, paranızın yettiği en iyi, en şık ve en kaliteli olanını almalısınız. Siyah bir gece elbisesi ya da kaliteli saten iç çamaşırları armağanına sevinecektir. Aslan kadınına iki düzine kırmızı gül yollayabilirsiniz. Mücevher alacaksanız, kolye ve küpe takımı ya da pırlanta taşlı bir bilezik seçebilirsiniz. Favori taşı yakuttur.
Aslan erkeğini bol miktarda havyar memnun eder. Arabası için bir aksesuar ya da yeni bir müzik seti sevebileceği hediyedir. Az bulunan orijinal şeylerden hoşlanır, bu yüzden de her türlü sanat eserine bayılır.
* Başak burcu
Başak kadını elleriyle çalışmaktan zevk alır. Bir aylık piyano dersi, seramik ve heykel malzemeleri gibi hediyeler alabilirsiniz. İletişimci bir burç olduğu için sanal ortam ona göredir. Bir yıllık internet aboneliği hediye edebilirsiniz. Başak burcunun taşı yeşimdir. Yeşim taşından bir kolye, yüzük ona uğur getirecektir.
Okumayı çok seven başak erkeğine, okuma lambası veya kitaba tutturulabilin pilli okuma lambaları alabilirsiniz. İyi bir kitapevinden verilecek hediye çeki de onu mutlu eder.
* Terazi burcu
Terazi Burcu kadını, kaliteli takı ve mücevhere çok meraklıdır. Ona zarif bir opal yüzük ya da safir bir kolye alabilirsiniz. Küçük bir gece çantası, ipek şal ya da topuklu gece ayakkabısı alırsanız mutlaka sık sık kullanacaktır.
Müzik dinlemeye bayılan terazi erkeğine, beğendiği grupların cd’lerini alabirsiniz. Sosyal yaşamı çok hareketli olan terazi erkeğinin, elektronik takvim, avuç içi bilgisayar gibi hediyeler hoşuna gidecektir.
* Akrep burcu
İyi dikilmiş, klasik kesimli giysilerden hoşlanan akrep kadınına, klasik bir trençkot, şık bir şemsiye veya deri bir çanta hediye edebilirsiniz. Özel hayatına düşkün akrep kadınına, baş harflerinin işlendiği kaliteli masa üstü aksesuarlar da verebilirsiniz.
Akrep erkeği, deriden ceket, cüzdan, evrak çantası veya kemeri sever. Heyecanlı casus veya cinayet türü roman hediye edebilirsiniz.
* Yay burcu
Hareketli ve atletik yay kadınına spor salonu için üyelik hediye edebilirsiniz. Giysi olarak konforlu ve rahat spor kıyafetleri tercih eder. Seyahati seven yay kadınına bir bavul da hediye edebilirsiniz. Burcun taşı firuzedir.
Yay erkeği için kayak ayakkabısı, futbol veya basket topu, tenis raketi, spor kıyafeti, kamp yaparken kullanabileceği çadır hediye edebilirsiniz.
* Oğlak burcu
Oğlak kadınına bej, krem ya da yumuşak pastel renklerden kaşmir bluz, hırka takımı alabilirsiniz. Geçmişe büyük önem veren oğlak kadınına, büyükannenizin inci ya da pırlanta küpelerini de hediye edebilirsiniz. Antikalara bayılırlar.
Oğlak erkeğine ise, değerli pullar, eski paralar ya da antika bir yüzük hediye edebilirsiniz.
* Kova burcu
Son derece modern olan kova kadını, elektrikle çalışan aletlere bayılır. Ona cd çalar, video kamera alabilirsiniz. Astroloji ile ilgili kitaplar ve yıldız haritası çıkartması da ona ilginç gelecek armağanlar arasındadır. Kristalden kolyeleri beğenir. Giysi alacak iseniz, moda olanları tercih edin.
Dizüstü bilgisayar ya da elektrikli masaj aleti kova erkeğini sevindirir. Yıldızları gözlemesi için teleskop ya da bilim kurgu film kaseti de alabilirsizin.
* Balık burcu
Romantik balık kadınına, kar beyazı ipek gecelik, pijama, sabahlık alabirsiniz. Kokulu mumlara da bayılırlar. Sevdiği parfümün banyo sabununu, vücut losyonunu hediye edebilirsiniz.
Balık burcu erkeğine, el yapımı ahşap bir gemi, yelkenli modeli hediye edilmesi hoşuna gider. Büyük bir yüzme havuzu olan spor kulübü üyeliği armağanına da sevinir.
Yılbaşı Hediyesi,Yılbaşında Ne Alsam,Yılbaşı Hediyesi İçin Öneri,Yılbaşı Hediye Önerileri,Burca Göre Yılbaşı Hediyesi,Burca Göre Yılbaşı Hediyesi,Burca Göre Yılbaşı Hediyeleri

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top