28 Aralık 2012 Cuma

EVDE PRATİK MANİKÜR NASIL YAPILIR ?

Konu Saati  05:22  |  in  Tırnak Etlerini Yumuşatmak İçin

Tırnak Etlerini Yumuşatmak
Pratik Manikür Nasıl Yapılır
Evde Pratik Manikür Nasıl Yapılır ?
Pratik Manikür,Pratik Manikür Nasıl Yapılır,Evde Pratik Manikür,Tırnak Etlerini Yumuşatmak, Tırnak Etlerini Yumuşatmak İçin
Manikür yapmak, el bakımının en temel işlemidir. Ama çoğu zaman manikür işi ihmal edilir. Ya yeterli zaman yoktur, ya gidebileceğiniz bir güzellik salonu ya da yeterli bilgi.. Sebep ne olursa olsun manikür hep ertelenir. Bu gün sizlere, evde pratik mankür yapımı konusunda bilgi vermek istiyoruz. Pratik manikür nasıl yapılır ?

Pratik manikür yapmadan önce tırnak etlerini yumuşatmak için, bir işlem yapmanız gerekir. Bunun için size önerimiz ;
Tırnak Etlerini Yumuşatmak İçin Gerekli Malzemeler ;
* 2 damla okaliptüs yağı,
* 1 çay kaşığı jojoba yağı,
* 1 çay kaşığı ısıtılmış zeytinyağı,
Duş yaptıktan sonra, ellerinizi jojoba yağı ve oklaiptüs yağı karışımın içierisinde bir müddet bekletin. Sonra masaj yapara, tırnak etlerinizi geriye doğru itin.Tırnaklarınızı uygun şekilde törpüleyin.
Ya da ; Duş aldıktan sonra, tırnak etlerinizi ısıtılmış zeytin yağına batırarak, bir müddet beklettikten sonra masaj yaparak onları geriye doğru itin.ırnaklarınızı uygun şekilde törpüleyin.
İşte manikürünüz hazır..Ve elleriniz son derece bakımlı..
Pratik Manikür,Pratik Manikür Nasıl Yapılır,Evde Pratik Manikür,Tırnak Etlerini Yumuşatmak, Tırnak Etlerini Yumuşatmak İçin

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top