13 Aralık 2012 Perşembe

KOKULAR VE ETKİLERİ

Konu Saati  06:23  |  in  Kokuların Sırrı

Kokuların İnsan Sağlığındaki Yeri ve Önemi
Kokular ve Etkileri
Kokular ve Etkileri
Kokular ve Anlamları,Kokular ve Etkileri,Kokuların Etkileri, Kokuların Özellikleri,Kokuların Sırrı,Kokuların İnsan Sağlığındaki Yeri ve Önemi
Kokular artık günümüzün vazgeçilmesi haline gelmiş bakım ürünleri.. Fakat, kokuların insan sağlığındaki yeri ve önemi de tartışılmaz bir gerçek.. Kokuların etkileri sağlık açısından oldukça fazla. Bu gün sizlere kokuların sırrı olarak adledilen bir kaç öneride bulunmak istiyoruz.. Kimler hangi kokuları tercih etmeli konusunda küçük ip uçları..

Kokular ve Anlamları,Kokular ve Etkileri,Kokuların Etkileri,Kokuların Özellikleri,Kokuların Sırrı,Kokuların İnsan Sağlığındaki Yeri ve Önemi
* Melisa ve Neroli Kokuları : Cesaret verici kokulardır. Cesarete ihtiyaç duyanlar için .
* Yeşil Mandalina Kokusu : Kaş gevşetici özelliği vardır. Aynı zamanda cesaret vericidir.
* Kan Portakalı Kokusu : Zihin açıcı özelliği vardır. Aynı zamanda kan portakalı suyunun içilmesi de aynı etkiyi gösterir.
* Greyfurt Kokusu : Yaratıcılığı artırıcı özelliği vardır.
* Lavanta ve Kakule Kokusu : Uykusuzluk için etkili kokulardır.
* Misk,Sibirya Ladini ve Çam Kokuları : Sakinleştirici kokulardır. Kıskançlık vekaygı duygusunu giderip, güven duymanızı sağlar.
* Yasemin Kokusu : Antidepresan özelliği vardır. Özellikle aldatılan kadınların, o süreci atlatıncaya kadar kullanması önerilir.
* Okaliptüs ve Defne Kokuları : Astım hastaları için, astım krizi sırasında fayda sağlar.
Kokular ve Anlamları,Kokular ve Etkileri,Kokuların Etkileri,Kokuların Özellikleri,Kokuların Sırrı,Kokuların İnsan Sağlığındaki Yeri ve Önemi

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top