29 Aralık 2012 Cumartesi

KURU SAÇLAR İÇİN BAKIM ÖNERİLERİ

Konu Saati  03:04  |  in  Kuru Saçlara Hangi Yağlar İyi Gelir

Kuru Saçlara Hangi Yağlar İyi Gelir
Kuru Saçlar İçin Bakım
Kuru Saçlar İçin Bakım Önerileri
Kuru Saçlar İçin,Kuru Saçlar İçin Maske,Kuru Saçlar İçin Bakım,Kuru Saçlar İçin Bakım Maskesi,Kuru Saçlara Doğal Bakım,Kuru Saçlara Hangi Yağlar İyi Gelir
Her saç tipi için bakım yapmak önemlidir. Ama, kuru saçlara daha özel bir bakım gerekir. Çünkü, kuru saçlar oldukça hassastır ve yıpranmaya daha müsaittir. Bu gün sizlere kuru saçlar için bakım önerileri sunacağız.Hemen ardından da, kuru saçlar için bakım maskesi tarifi vereceğiz..

* Mutlaka ve mutlaka, saç tipinize uygun bir şampuan kullanın. Saçlarınız çok kuru ise, yıkadıktan sonra sadece saç uçlarına krem uygulayın. Böylece saç kırılmalarını önleyebilirsiniz.
* Yüksek ısıda, uzun süreli ve çok yakından saç kurutmak saçlarınızı olumsuz etkiler yaratır. Saçınızın nemini kaybeder, ışıltısı yok olur. Saç kurutma makinasını orta kademede çalıştırmak saçlarınız açısından daha sağlıklı olacaktır.
* Saçlarınızı çok sıcak ya da çok su ile yıkamayın. Saçlarınız yıpranır ve saç derisi zarar görür. Ciddi saç dökülmeleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. En ideali ılık su ile saçlarınızı yıkamaktır.ç Saçlarınızın nem dengesini korumuş olursunuz.
* Saçlarınızı güneşten ve klorlu sudan koruyun. Havuza ya da denize girerken bone takmak saçlarınızın yıpranmasını önler. Eğer uzun süre güneş altında kalacaksınız şapka takmanızda fayda vardır.
* Saçlarınızı hergün yıkamak fayda yerine zarar getirir. Saç derisinin doğal nemine ihtiyaç duyan saçlar, her gün yıkanırsa, nemini kaybeder ve daha fazla kurur.
Gelelim Kuru saçlar için bakım maskesi önerimize..
Kuru Saçlar İçin Bakım Maskesi Yapımında Kullanılacak Malzemeler ;
* 1 tatlı kaşığı bal,
* 1 fincan sıcak su,
* 1 tatlı kaşığı badem yağı,
* 1 tatlı kaşığı ceviz yağı,
* Yarım tatlı kaşığı keten tohumu yağı,
* Yarım limonun suyu,
Kuru Saçlar İçin,Kuru Saçlar İçin Maske,Kuru Saçlar İçin Bakım,Kuru Saçlar İçin Bakım Maskesi,Kuru Saçlara Doğal Bakım,Kuru Saçlara Hangi Yağlar İyi GelirTüm malzemeleri cam bir kâsede karıştırın. Maskeyi saç diplerinize masaj yaparak yedirin. Streç filmle saçınızı sarıp 1 saat bekleyin. Saç tipinize uygun şampuanla yıkayıp, durulayın. Havluyla yumuşak hareketlerle iyice kurulayın. Orta kademeli ısıda saçlarınızı kurutun.Saç bakım maskesi ile saç deriniz nemlenecek, saç telleriniz parlayacak ve güçlenecektir. Bu maskeyi 15 günde bir uygulayabilirsiniz. Saçlarınızın harika göründüğünü, ilk kullanımdan itibaren siz ve çevrenizdekiler farkedeceksiniz..
Kuru Saçlar İçin,Kuru Saçlar İçin Maske,Kuru Saçlar İçin Bakım,Kuru Saçlar İçin Bakım Maskesi,Kuru Saçlara Doğal Bakım,Kuru Saçlara Hangi Yağlar İyi Gelir

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top