31 Aralık 2012 Pazartesi

LİMON SUYU SARIMSAK KÜRÜ

Konu Saati  03:43  |  in  Limon Suyu ve Sarımsak Karışımı

Limon Suyu ve Sarımsağın Faydaları
Sarımsak Limon Mucizesi
Limon Suyu Sarımsak Kürü
Limon Suyu Sarımsak Mucizesi,Limon Suyu Sarımsak Karışımı,Limon Suyu Sarımsak Kürü,Limon Suyu Sarımsak Zararları,Limon Suyu ve Sarımsak Karışımı,Limon Suyu ve Sarımsağın Faydaları,Limon Suyu Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır
Limon suyu ve sarımsak karışımı son zamanlardak sıklıkla anlatılan ve mereak edilen doğal kürlerden birisi.. Biz de pek çok okuyucumuzdan gelen talep üzerine limon suyu sarımsak karışımı hakkında bir araştırma yaptır. Limon Suyu ve sarımsağın faydaları nelerdir, limon suyu sarımsak zararları var mıdır sorularının cevabını sizler için bir makale olarak hazırladık..

Öncelikle Limon Suyu Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır konusunu anlatalım..
* 2 LT hiç taze sıkılmış limon suyu (Kesinlikle Su katılmayacak),
* 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak(Taş Köprü Sarımsağı),
* Ağzı sıkı kapanan 2 litrelik kavanoz veya pet şişe,
Limon Suyu Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır
Sıktığınız limon suyunu şişe veya kavanoza doldurun. Soyduğunuz sarımsakları yıkamadan ezin ve limon suyunun içine katın. Şişenin ağzını sıkıca kapatıp, 25 gün güneş görmeyen bir yerde bekletin. 25 günün sonunda, her sabah kahvaltıdan 30 dakiak önce, 1 çay bardağı için. Hergün düzenli olarak ve aynı saate tüketilmesi çok daha fayda sağlayacaktır. İçine başka bir şey (Tuz Şeker gibi) katmayın. Gü içinde bir kaç defa çalkalayın. Ilık bir yerde saklayın.
Limon Suyu Sarımsak Mucizesi,Limon Suyu Sarımsak Karışımı,Limon Suyu Sarımsak Kürü,Limon Suyu ve Sarımsak Karışımı,Limon Suyu ve Sarımsağın Faydaları
* Tüm damar iltihaplarını tedavi eder, tıkanan damarları açar, damar sertliklerini ve hipertansiyonu önler.
*  Kolesterol ve kan yağlarını düşürür, zararlı yağların yakılmasını sağlar, kilo verdirir ,vücuttaki şeker oranını dengelir, pankreasin yenilemesini sağlar.
* Böbrek ve safra taşlarını eritir, idrar söktürür, vücuttaki şişkinliği yok eder ve dokularda ödem oluşmasını engeller.
* Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin tedavisini yapar.
*  Tüm romatizmal iltihaplarını önler, her tür romatizmal ağrıyı dindirir, kireçlenmeyi önler, eklem yüzeylerinin
yenilenmesini sağlar ve her türlü ağrıyı keser.
* Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerini yeniler, sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını artırır, felç ve inme riskini azaltır.
* Vücudun bağışıklık sistemini son derece mükemmel hale getirir ve her türlü alerjiyi, özellikle de damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökten engeller. Kanser oluşumlarına karşı tüm vücudu korur.
Limon Suyu Sarımsak Zararları,
Kan sulandırıcı ilaç kulananlar ve düşük tansiyonlu kişilerin kullanması sakıncalıdır.
Limon Suyu Sarımsak Mucizesi,Limon Suyu Sarımsak Karışımı,Limon Suyu Sarımsak Kürü,Limon Suyu Sarımsak Zararları,Limon Suyu ve Sarımsak Karışımı,Limon Suyu ve Sarımsağın Faydaları,Limon Suyu Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top