22 Aralık 2012 Cumartesi

ANTİ AGİNG BİTKİLER

Konu Saati  08:58  |  in  Anti Aging Nedir

Anti Aging Besleme
Anti Aging Bitkiler ve Baharatlar
Anti Aging Bitkiler
Anti Aging Nedir,Anti Aging Ne Demek,Anti Aging Bitkiler, Anti Aging Beslenme,Anti Aging Bitkisel
Son dönemlerin en sık kullanılan keliemsi Anti Aging nedir konusunu açıklığa kavuşturduktan sonra,Anti Aging Bitkiler ve Anti Aging Beslenme konusunda sizleri bilgilendirelim istedik.
Anti Aging, kelime anlamı olarak yaşlanma karşıtı olarak dilimize çevrilebilir. Sağlık, hastalık ve yaşlanma olarak koruyuucu tedbirler olarak telaffuz etsek sanırım yanlış olmaz.. Anti Aging uygulamalar, yaşlanmayı ve yaşlanma etkilerini mümkün olduğu kadar yavaşlatmak ve vücudun bütünün de orantılı ve sağlıklı bir yaşlanma sağlamak için uygulanmaktadır.
Gelelim Anti aging beslenme ve anti aging bitkiler konusuna..
Anti Aging Nedir,Anti Aging Ne Demek,Anti Aging Bitkiler,Anti Aging Beslenme,Anti Aging Bitkisel
Bazı bitkileri ve özellikle baharatların anti aging olduğu tıbbi olarak da kanıtlanmış durumda. Bu gün sizlere, en çok anti aging özellik içeren bir kaç baharat ve bitkiden söz etmek istiyoruz..
Fesleğen : Özellikle İtalyan mutfağında sıklıkla kullanılan ve son dönemlerde bizim ülkemizde de oldukça rağbet gören fesleğen, cildin erken kırışmasını ve sarkmasını önleyen müthiş bir baharattır. ayrıca çok iyi bir antioksidandır. Fesleğen, Kardiyovasküler hastalıklar, Alzheimer ve osteoporoz gibi hastalıklara karşı direnci arttırır. Antioksidan olması, serbest radikallerin vücudunuzda oluşturacağı hasarı önlemeye yardımcı olur.
Kekik : Et yemeklerinde sıklıkla kullandığımız ve pek çoğumuzun mutfağının baş köşesinde yer alan kekik, vücut enfeksiyonlarına karşı güçlüdür. Yaşlılığa karşı koruma sağlar. Viral enfeksiyonlarla savaşmak için en iyi baharatlardan biridir.
Adaçayı : Vücuttaki doku ve hücrelerin yaşlanmasını durdurmak konusunda en önemli yardımcılardan biridir. Ayrıca astım, damar tedavisi ve iltihaplar konusunda destekleyicidir.
Mercanköşk : Sindirim açısından çok faydalı bir bitkidir. Aynı zamanda rahat uyumanıza yardımcı olarak, size dinçlik ve huzur verir.
Maydonoz : Salatalarda, dolmalarda ve yemeklerde ve hatta kahvaltıda taze olarak tüketilen maydonoz, ödem atmak için harika bir bitkidir. Üstelik karaciğer yağlanmasını önlemenin en iyi yoludur. Maydonoz gençlik ve dinçliğin anahtarıdır.
Anti Aging Nedir,Anti Aging Ne Demek,Anti Aging Bitkiler,Anti Aging Beslenme,Anti Aging Bitkisel

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top