19 Temmuz 2012 Perşembe

PARFÜMÜN ZARARLARI NELERDİR ?

Konu Saati  22:30  |  in  Parfümün Zararları Nelerdir

Parfümün Zararları Nelerdir ?
Parfüm,Parfümün Zararları,Parfümün Zararları Nelerdir, Parfüm Kullanımı,Parfümler,parfümün içindeki bitkisel yağlar, Parfüm Kulanmanın Zararları,
Güzel kokmak, herkesin istediği bir şeydir. Bu sebeple de çeşitli kozmetik ürünleri ve parfümler kullanırız. Peki ama, parfümün zararları konusunda bilginiz var mı ?
Parfüm kullanımı dikkat isteyen bir iş. Parfümün zararları, hiç de gözardı edilemeyecek boyutlarda.
Parfüm,Parfümün Zararları,Parfümün Zararları Nelerdir, Parfüm Kullanımı, Parfümler, parfümün içindeki bitkisel yağlar, Parfüm Kulanmanın Zararları,
* Parfüm kullanımı süresinde, Parfümü güneş ile temas ettirmeyin. Çünkü, parfümün güneş ışınıyla teması, ciltte reaksiyonlara sebep olabiliyor. Bu da, ciltte lekelenmelere neden oluyor.
* Parfümün allerjik sonuçlar doğurabileceği de, cilt uzmanları tarafından sıklıkla anlatılıyor. Parfümü sabah sıktığımız zaman, derinin güneşle temasıyla birlikte, parfümün içindeki bitkisel yağlar ve alkol deride cilt lekelerin oluşumunu artırır, damarlaşmaya neden olur. Yaşın ilerlemesi ile birlikte, ciltte parfüm nedeni ile oluşan ince kırışıklıklar, ve lekeler, damarlaşmaya neden oluyor ve estetik açıdan, çirkin bir görüntüye sebebiyet veriyor.
* Leke ve damarlaşma sorunu dışında, bazı kişiler, daha yağlı bir cilde sahip olduğundan, parfümün içindeki bitkisel yağlar, ciltte sivilcelenme ve isilik tarzı pütürlenmeler yaratıyor.
Parfüm,Parfümün Zararları,Parfümün Zararları Nelerdir, Parfüm Kullanımı, Parfümler, parfümün içindeki bitkisel yağlar, Parfüm Kulanmanın Zararları,

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top