18 Temmuz 2012 Çarşamba

AYAK KOKUSU NASIL GİDERİLİR ?

Konu Saati  05:14  |  in  Ayak Kokusunu Önlemek

Ayak Kokusu Nasıl Giderilir,
Ayak Kaokusu Nasıl Önlenir
Ayak Kokusu Nasıl Giderilir ?
Ayak Kokusu,Ayak Kokusu Neden Olur,Ayak Kokusu Giderici,Ayak Kokusu Nasıl Giderilir,Ayak Kokusu Nasıl Önlenebilir,Ayak Kokusunu Giderme,Ayak Kokusunu Önlemek
Ayak Kokusu Neden Olur ?
Aykaların kokması, gerçek anlamda bir sorundur.Düşünün, kalabalık bir ortamda yakkabılarınızı çıkardınız ve sizden gelen ayak kokusu her yer dağıldı. Ayak kokusu mutemelen, ayak terlemesi sonucu meydana gelen mantar bakterilerinin yapmış olduğu bir durumdur.
Ayak kosundan kurtulmak için yapılması gereken, bir kaç basit uygulamam vardır. bunlarda sizlere kısaca bahsetmek istiyoruz.
Ayak Kokusu Giderici,Ayak Kokusu Nasıl Giderilir,Ayak Kokusu Nasıl Önlenebilir,Ayak Kokusunu Giderme,Ayak Kokusunu Önlemek
*Ayaklarınızı yıkadıktan sonra parmak aralarını iyice kuruladığınızdan emin olun. Ayaklarda kalan bakteri üremesine ve ayak kokusuna neden olabilir.
*Ayakkabılarınızı giymeden önce iç kısımlarını ıslak mendil ya da hafif nemli bezle silip iyice kurutun. Bu sayede ayakkabıda kalan bakterilerin ayağınıza ulaşmasını önlemiş olursunuz.
*Pamuklu çorap giymeye özen gösterin. Naylon çoraplar ayağın daha çok terlemesine neden olur ve teri çekmez.
*Babet gibi kapalı yazlık ayakkabılarınızı giyerken mutlaka babet çorabı giyin. Çıplak ayakla giyilen ayakkabılar ayak terlemesine ve beraberinde gelen hastalıklara neden olabilir.
Ayaklarınızda terleme sorunu yaşıyorsanız bebe pudrası yardımınıza koşacaktır. Gece uyumadan önce ayaklarınızı lifle ovalayarak yıkayın. Havluyla parmak aralarını iyice kurulayın. Bebe pudrasını ayağınıza ve parmak aralarınıza yedirerek sürün. Pamuklu çorap giyip uyuyun. Sabah uyandığınızda parmak arasında oluşan beyazcıkların azaldığını göreceksiniz. İstediğiniz sonuca ulaşana kadar her gece bu işlemi tekrarlayabilirsiniz.
*Ayaklarınızı derinlemesine temizlemek, derisinin yenilenmesini sağlamak için kuru nanenin mucizevî etkisinden faydalanabilirsiniz. Kovanın içini soğuk suyla doldurun. İçine 2 yemek kaşığı kuru nane ekleyip karıştırın. Ayaklarınızı 30 dakika naneli suyun içinde bekletin. Sürenin sonunda durulayıp iyice kurulayın.
Ayak Kokusu,Ayak Kokusu Neden Olur,Ayak Kokusu Giderici,Ayak Kokusu Nasıl Giderilir,Ayak Kokusu Nasıl Önlenebilir,Ayak Kokusunu Giderme,Ayak Kokusunu Önlemek

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top