31 Temmuz 2012 Salı

GEYŞALARIN GÜZELLİK SIRLARI

Konu Saati  22:30  |  in  Köpek Balığı Kıkırdağı

Geyşaların Güzellik sırları
Geyşaların Güzellik sırları
Geyşa Ne Demek,Geyşa Ne Demektir,Geyşa Nedir, Geyşaların Güzellik Sırları,Geyşanın Anlamı,Köpek Balığı Kıkırdağı, Geyşalık, Arısütü,Arısütünün FaydalarıSalyangoz, Salyangoz Kremi, Ünlülerin Güzellik Sırları, Ünlülerin Güzellik Sırları Nelerdir
Japon kadınların en güzeli olarak anlatılan geyşaların güzellik sırları konusunda sizleri bilgilendirmek istedik. Üstelik bu güzellik sırları sadece Geyşalara özgü olmaktan çıktı. Ünlülerin güzellik sırları haline geldi..

Geyşa Nedir,Geyşa Ne Demek,Geyşa Ne Demektir ?
Geyşa, Japonya’da eski tarihlerden bu yana eğlence hayatında erkek müşterilere şarkı, dans, sohbet ve oyunlar ile eşlik eden kadınlara verilen isimdir. Bu kadınların güzellik sırları her daim merak konusu olmuştur. Holiwood ünlüleri, bu sırları araştırmış ve derhal uygulamaya koyulmuşlar. İşte geyşaların, ilginç güzellik kürleri...
Ünlülerin Güzellik Sırları,Ünlülerin Güzellik Sırları Nelerdir,Geyşaların Güzellik Sırları
Eski çağlardan beri Japonya'da geyşalar tarafından kullanılan güzellik yöntemleri, Hollywood yıldızlarının da gözdesi oldu. Güzellikleri dillere destan geyşaların porselen gibi bir cilde sahip olmak için kullandığı yılan zehri, artık yepyeni bir lazer yöntemine girdi. Engerek yılanı zehri içeren bu lazer yöntemi sayesinde derin kırışıklıklara çok kısa bir sürede veda etmek mümkün oluyor. Takvim'in haberine göre, güzellik iksiri olarak kullanılan diğer hayvanlar arasında; köpek balığı, salyangoz, arı, havyar ve kuş da bulunuyor.
Saç ve cilt için birebir ;Köpek balığı kıkırdağı; antioksidan etkisi ile serbest radikallerin cilde, saça ve tırnaklara vereceği zararlı etkilerden koruyor. Dünyanın en seksi kadınlarının başında gelen Jennifer Lopez, köpek balığı kıkırdağı içeren haplardan tüketiyor. Lopez, bu haplar sayesinde hem kanser gibi hastalıklardan korunduğunu hem de selülit oluşmasını engellediğini söylüyor. Zaten bilimadamları da köpek balığı kıkırdağının güçlü bir antioksidan olduğunu doğruluyor.
Kuş pisliği : Beckham'ın vazgeçilmezi. Sonunda bu da oldu! Dünyanın en ünlü çiftlerinden David ile Victoria Beckham, güzelliklerini kuş pisliğine borçlu olduğunu açıkladı. Japonya'dan özel olarak getirttikleri kuş pisliği maskesini yüzlerine süren çift, bu sayede genç kalıyormuş!
Ne kadar doğru bilinmez, ama Holiwood camiası, ilginç ( ! ) güzelleşme yöntemleri ile, her daim gündemde olmayı başarıyorlar...
Salyangoz; ciltteki sivilceler ve doğum lekelerine karşı birebir. Kuş pisliği de kırışıklıkların oluşmasına engel oluyor.
Araştırmalara göre; salyangozdan arı sütüne, köpek balığından yılana, havyardan kuşlara kadar birçok hayvanın ya dışkısı ya da salgıladığı maddeler güzelliğe güzellik katmada etkin bir rol oynuyor. Bu sırrı ilk keşfedenler ise geyşalardan başkası değil!
Arı sütü; saç dökülmesini engelliyor. Havyar da cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlıyor.
Güzellikleri engerek yılanından geliyor!
Yılan Zehri ; Hollywood'un son keşfi botulike isimli bir lazer yöntemi. Bu tedavi yönteminde engerek yılanı zehrinden yararlanılıyor. Tüm Hollywood yıldızları, kırışıklıklarından engerek yılanı zehri ile kurtuluyor. Derin kırışıkların azaltılmasında bir hayli etkili olan bu yöntem, kırışıklıkları intradermal enjeksiyonlarla olduğu gibi cilde zarar vermeden düzeltiyor.
Salyangozdan arıya kadar ; Sağlık ve güzelliğin sırrını doğada arıyan bilimadamları, mucizeyi keşfetti! Arıdan salyangoza kadar sayısız hayvanın salgıladığı maddelerin güzellik üzerindeki etkisini deneyen uzmanlar, birçok sırra ulaştı.
Havyar : Angelina Jolie'nin tutkusu havyar. Daha çok doğal yöntemlerle kusursuz güzelliğini korumayı başaran Angelina Jolie, en çok havyar içeren cilt ürünlerine başvuruyor. Angelina Jolie, selülit oluşumunu engellemek için de havyarlı selülit kremi kullanıyor.
Geyşa Ne Demek,Geyşa Ne Demektir,Geyşa Nedir, Geyşaların Güzellik Sırları,Geyşanın Anlamı,Köpek Balığı Kıkırdağı, Geyşalık, Arısütü,Arısütünün Faydaları,Salyangoz, Salyangoz Kremi, Ünlülerin Güzellik Sırları, Ünlülerin Güzellik Sırları Nelerdir

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top