5 Temmuz 2012 Perşembe

EN FAYDALI MEYVELER

Konu Saati  22:24  |  in  Eriğin Faydaları

En Faydalı Meyve Hangisi
En Faydalı Meyveler
En Faydalı Meyveler
En FaydalıMeyve,En Faydalı Meyve Hangisi,En Faydalı Meyve Hangisidir,En Faydalı Meyveler,Çileğin Faydaları,Avakadonun Faydaları,Eriğin Faydaları,Çağlanın Faydaları
Meyveler, sağlığımızı ve güzelliğimizi korumak açısından olmazsa olmazımız.. Pek çok meyve çeşiti arasından hangisini tüketsek daha faydalı diye soran pek çok okurumuz mevcut.
Biz de bir araştırma yaptık ve en faydalı meyve hangisidir sizler için bir makale hazırladık... En faydalı meyveler Per vin Bulgak!ın önerisi ile... 
En FaydalıMeyve,En Faydalı Meyve Hangisi,En Faydalı Meyve Hangisidir,En Faydalı Meyveler

Aşağıda adını ve faydalarını vereceğimiz 4 meyve, adeta mucizeler yaratıyor. Bu meyveler sayesinde, hem sağlığınızı hem de güzelliğinizi korumanız mğmkün..
Çileğin Faydaları : Çilek, A, B, C vitaminleri, kalsiyum, demir, folik asit, lif ve fosfor gibi mineral maddeleri bol miktarda içerir. Çilek suyuyla gargara yapılırsa diş taşlarının oluşmasını engeller.
Eriğin Faydaları : Erik,Vücuda güç ve enerji verir, kansızlığa iyi gelir, iştah açar ve hazmı kolaylaştırır. Vücuttaki zararlı maddeleri dışarıya atmaya yardımcı olur. Romatizmaya iyi gelir. A, C ve B vitaminleri ile potasyum, magnezyum, fosfor ve demir içerir.
Avakadonun Faydaları: Avakado, Lif, A, C, E ve B vitaminleri açısından oldukça zengindir. Ayrıca potasyum yüklüdür. Kolojen üretimini sağlayarak cildin yaşlanmasını engeller.
Çağlanın Faydaları: Çağla, B ve E vitaminleri ile protein, demir, kalsiyum, fosfor ve yüksek oranda yağ içermektedir. Antioksidan yönünden de çok zengindir. Her gün yiyeceğiniz bir avuç çağla, bağışıklık sisteminize güç katar ve birçok tehlikeli kanser türüne karşı vücudunuzda kalkan oluşturur. Sinirleri güçlendirir, göğüs hastalıklarını ve zihin yorgunluğunu giderir. Uykusuzluk, yorgunluk, baş dönmesi gibi belirtilerin azalmasına yardımcı olur. Böbrek, idrar yolları ve üriner sistemdeki iltihapları iyileştirir. Hamilelerin sütünü artırır ve bebeklerin gelişimine yardımcı olur. Kolesterolü düşürür, kalp krizi riskini yüzde 50 azaltır. İçinde bulunan Omega 3 yağı, kan pıhtılaşmasını ve damar sertliğini önler, tansiyonu düşürür. Bronşit, boğaz ağrısı, boğaz yanması ve akciğer hastalıklarında faydalıdır.
En FaydalıMeyve,En Faydalı Meyve Hangisi,En Faydalı Meyve Hangisidir,En Faydalı Meyveler,Çileğin Faydaları,Avakadonun Faydaları,Eriğin Faydaları,Çağlanın Faydaları

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top