15 Aralık 2010 Çarşamba

ŞÜPHE DİZİSİ FRAGMAN İZLE

Konu Saati  04:17  |  in  ŞÜPHE DİZİSİ OYUNCULARI

Şüphe Dizisi Fragman İzle
Şüphe, Şüphe Dizisi, Şüphe Dizisi Fragman İzle, Şüphe Dizisi Oyuncuları, Şüphe Dizisi Çekim yerleri, Şüphe Dizisi Cam Ev Nerde
Şüphe Dizisi Ne Zaman Hangi Kanalda ?
Şüphe Dizisi, 05 Ocak 2011 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. 29 Arlıkta bitecek olan Yaprak dökümü dizisinin yerine başlayacak olan Şüphe dizisi fragmanı da geçtiğimiz günlerde ekranlarda dönmeye başladı.
Şüphe Dizisi Oyuncuları,
Şüphe dizisi için, 1 yılı aşkın süredir, titiz bir çalışma sürdürülmüş. Dizinin Yönetmenliğini, Abdullah Oğuz yapıyor.
Şüphe Dizisi Oyuncuları ; Şüphe dizisinin oyuncuları, Müge Boz ,Uğur Karabulut , Selin Demiratar , Güngör Bayrak , Serkan Altunorak , İsmail Hacıoğlu, Burhan Öçal, Şafak Pekdemir, Adnan Biricik, Mahmut Gökgöz, Nusret Şenay, Zeynep Kumral, Durukan Çelikkaya,Ebru Ojen Şahin, Sevinç Kumaş, Begüm Benian ve Selçuk Özdoğanim Paşa ), Selma Ergeç, Nur Aysan, Arif Erkin, İlker Aksum, Sema Keçik Karabel, Merve Oflaz ve Filiz Ahmet.
Şüphe Dizisi Konusu : Şüphe Dizisinin Konusu, Çok zengin ve şaşalı yaşayan bir ailenin, aslında, bu zenginlik ve şaşanın arkasında yaşadığı entrikalar, güç ve iktidar savaşı anlatılıyor. Şüphe, pırıltılı dünyaların ardındaki karanlığı ve herkesin içinde olduğu gizli hesaplaşmaları konu alıyor.Türkiye’nin en varlıklı ailelerinden Kutlu Ailesi, şok bir ölümle sarsılır. Aynı anda bir başka kişinin hayatı da, annesinin öldürülmesiyle yerle bir olmuştur. Bu kişi, Kutlu’ların gizli varisi, İpek’tir.İş çevreleri, sosyal hayatları ve ev yaşantıları ile son derece elit bir ailenin dünyasını ekrana taşıyacak olan Şüphe, karakterleri kadar, iddialı kostümleri ve mekan tasarımıyla da bu dünyanın bir yansıması olacak.
Şüphe Dizisi Çekimleri Nerde Yapılıyor : Şüphe Dizisinin Çekimleri, Halit Ziya Uşaklıgilin Torunu olan Emine Uşaklıgilin Cam Evinde yapılıyor. Cam Ev Nerede diye sorarsanız, İstanbulda. Uşaklıgil evi olarak da geçen cam ev, Şüphe dizisine farklı bir vizyon kazandıracak gibi görünüyor. Şüphenin diğer çekim yeri ise, Avrupada, Donalt Trump tarafından yapılan Trump Towers.
Şüphe Dizisi Fragman İzle

Şüphe, Şüphe Dizisi, Şüphe Dizisi Fragman İzle, Şüphe Dizisi Oyuncuları, Şüphe Dizisi Çekim yerleri, Şüphe Dizisi Cam Ev Nerde

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top