19 Aralık 2010 Pazar

2011 OJE RENKLERİ

Konu Saati  04:42  |  in  2011 OJE TRENDLERİ


2011 Oje Renkleri
2011 yılı yine hanımlar için rengerenk geliyor. 2011 oje renkleri ve oje trendleri oldukça renkli ve güzel. 2011 oje modası için merak ettiğiniz her şeyi burada bulabilirsiniz.
2011 Oje Modası
*Şarap rengi/Bordo Rujlarda bordo nasıl moda oldu ise, oje renklerinin de sezon yıldızı şarap renkleri. Siyaha yakın bordodan, kırmızıya yaklaşan tonuna kadar çok geniş bir yelpazede şarap tonlarını bulabilirsiniz.
*Altın Tırnaklarınıza Midas dokunuşu vermek biraz incelik gerektirir. Rengi doğru seçmelisiniz yoksa rüküş damgasını anında yiyebilirsiniz. Altın rengi ojenizin çok sarıya kaçmamasına dikkat edin. Altın tonları arasından bakır da tercih edilebilir.
*Gümüş Bu göz kamaştırıcı renk bir parti için mükemmel iken, ofis için çok olabilir. Parlak tonlarını gündüz ve gece için ayırabilirsiniz. Mat gri tonları gündüz için ideal.
2011 Oje Trendleri
*Yeşil Yeşiller içinden yeşil beğenin... Bu sezon yeşilin her tonu moda. Hangisini seçerseniz seçin hepsinde çok trendi görüneceksiniz.
*Mor Patlıcan moru ve morun diğer tüm tonları da bu kışın olmazsa olmazları. Özellikle Chanel'in Paradoxal ojesi yok satıyor, aklınızda olsun.
*Metalik Metalik renkler vintage modasının da öncüsü. Parti ve yaklaşan yılbaşı akşamı için ideal!
*Çamur yeşili Essie'nin Sew Psyched rengi resmen ortalığı kasıp kavuruyor! Aynı şekilde, Chanel Le Vernis in Khaki Vert'de tırnaklarınıza sürmeye doyamayacağınız bir renk...
2011 Oje
*Krem tonları Lady Gaga, Vanity Fair dergisinin Eylül kapağında kendisinden beklenmedik şekilde kadınsı bir renk olan krem tonuyla göründüğünde, bu renk ojelerin ikonik olacağını anlamalıydınız!
*Toprak tonları Doğal ve sıcak görünen toprak tonları, sezonun iddialı renkleri yerine natürel dokunuşları tercih edenler için.
*Kiraz kırmızısı Neşeli, capcanlı ve sıcak bir renk... Kışın ne kadar kasvet olursa olsun, elleriniz de güneş açacak.
2011 Oje Renkleri,2011 Oje,2011 Oje Trendleri,2011 Oje Modası

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top