11 Aralık 2010 Cumartesi

NARNİA GÜNLÜKLERİ 3 İZLE


Narnia Günlükleri 3 İzle
Narina Günlükleri Şafak yıldızının Yolculuğu filmi 10 Aralık 2010 tarihinde vizyona girdi. Daha Önceden çekilen ve oldukça beğenilen,Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan, Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap filmleri gibi, Narnia Günlüklerinin Şafak yıldızının yolculuğu filiminin de beğenileceği tahmin ediliyor.
Narnia Günlükleri Şafak Yıldızının YOlculuğu filmi Oyuncuları : Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley, Will Poulter, Gary Sweet
Narnia Günlükleri Şafak yıldızının Yolculuğu Filminin Konusu :
Lucy ve Edmund sevilmeyen kuzenleri Eustace ile beraber Narnia'da Şafak Yıldızı adı verilen Prens Kaspiyan'ın gemisi ile yedi kayıp Narnia Lordlarını ararlar.Başlarına bir sürü olay gelir. Tüccarlar tarafından kaçırılırlar.Bu yolculukta ejderhalar adasına uğrarlar ve orada mızmız kuzenleri Eustace hırsına yenilerek ejderha olmaya mahkum olur. Ama Eustace'in aklı başına gelince ejderha büyüsü kalkar.Bir Su Yılanı ile karşılaşırlar, savaşırlar ve yolculuğun en sonunda en sonunda Aslanla karşılaşırlar iki kardeş yine Dünya'ya döner Kaspiyan Ramandu'nun kızı ile evlenir ve Rilian adında bir oğlu olur.
Narnia Günlükleri Şafak Yoculuğu Filmi hakkında diğer bilgiler
Orijinal Adı :The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader olan Film İngilterede çekilmiş. Macera, Fantastik türünde. Filmin Süresi : 115 dakika.

Narnia Günlükleri 3 (Şafak Yıldızının Yolculuğu) film Fragmanı İzle

Narnia Günlükleri 3 İzle, Narina Günlükleri Şafak Yoculuğu Filmi,Narina Günlükleri,Narina Günlükleri Şafak Yıldızının Yolculuğu film Fragmanı İzle,Narina Günlükleri Fragmanı İzle

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top