14 Aralık 2010 Salı

MUHTEŞEM YÜZYIL

Konu Saati  02:03  |  in  MUHTEŞEM YÜZYIL NE ZAMAN BAŞLIYOR

Muhteşem Yüzyıl
Muhteşem Yüzyıl Fragman, Muhteşem Yüzyıl Fragman,Muhteşem Yüzyıl dizi, Muhteşem yüzyıl dizi oyuncuları, Muhteşem Yüzyıl Ne Zaman Başlıyor, Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan
Muhteşem Yüzyıl Dizi Oyuncuları,
Muhteşem Yüzyıl dizisi, gerçekten de muhteşem gelecek gibi görünüyor. Dizi kadrosu oldukça iyi. Muhteşem yüzyıl dizi oyuncuları ; Halit Ergenç’in (Kanuni Sultan Süleyman), Meryem Uzerli (Hürrem Sultan) Nebahat Çehre (Valide Sultan), Başak Köklükaya, Fahriye Evcen (Calvin Hart) Okan Yalabık (İbrahim Paşa ), Selma Ergeç, Nur Aysan, Arif Erkin, İlker Aksum, Sema Keçik Karabel, Merve Oflaz ve Filiz Ahmet.
Muhteşem Yüzyıl Dizisi Konusu Nedir ?
Dizi, Yavuz Sultan Selim’in vefatı ve Kanuni’nin tahta geçişiyle başlıyor. Dizinin Pararlel Kurgusunda ise, Hürrem Sultanın, Yavuz Sultan Selim’e Kırım’dan getirilen cariyelerle birlikte istanbul’a gelişi canlandırılıyor.
Kanuni Sultan Süleyman, muhteşem yüzyılı yaratan adam, iktidar olarak çok başarılı ama kişisel hayatında Büyük trajediler yaşayan biridir. En değer verdiği şeyleri kendi eliyle yok etmek zorunda kalır.
Dizi Sadece Kanuni ve Hürrem Sultanı değil, o dönemin, en bilinen karakterlerini de ekrana yansıtıyor. Mimar Sinan’ın da o dönem kalfalık dönemi. Baki, Fuzuli, hepsi diziye girecekler. Süleyman’ın çağdaşları Britanya’da Tudors hanedanlığı 8. Henry, olağanüstü bir iktidar savaşı var. Doğudan Avrupa’nın içine bir Müslüman imparator büyük bir güçle ilerliyor, onların içerisinden muhteşem Süleyman doğuyor.
Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan
Muhteşem Yüzyıl dizisinde, Hürrem Sultan Karakterini, Başak Köklükayanın canlandıracağı konusunda duyumlar almıştık ama, Hürrem Sultanın cesur sahnelerini canlandıracak oyuncu, Almanyadan Bulundu. Hürrem Sultan Rolünü, Türk Asıllı Meryem Uzerli canlandıracak.
Muhteşem Yüzyıl Ne Zaman Hangi Kanalda Başlıyor
Muhteşem Yüzyıl Dizisi, 05 Ocak 2011 Tarihinde, Show Tv ekranlarında başlayacak. Yayın saati 20.00
Muhteşem Yüzyıl Dizi Fragmanı İzle


Muhteşem Yüzyıl,Muhteşem Yüzyıl Fragman, Muhteşem Yüzyıl Fragman İzle,Muhteşem Yüzyıl dizi, Muhteşem yüzyıl dizi oyuncuları, Muhteşem Yüzyıl Ne Zaman Başlıyor, Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top