4 Aralık 2010 Cumartesi

DÜZ FÖN NASIL ÇEKİLİR ?

Konu Saati  01:30  |  in  DÜZ FÖN NASIL YAPILIR


Düz Fön Nasıl Çekilir ?
Saçları düzleştirmek, gerçekten de işe yarar ve seni olduğundan daha genç gösterir. ama, saçlarına düz fön çekmek için, ille de kuaföre gitmek gerekmez. Peki evde düz fön nasıl çekilir dersin?
Düz Fön Çekme
Düz Fön çekmek için, sadece 15 dakika ayırman yeterli. Üstelik uyglaman gereken sadece 5 adım var. Aşağıda vermiş olduğun 5 adımı uygularsan, saçların istediğin düzlükte olacaktır. Ama, evde düz fön çekebilmen için saçlarının orta uzunlukta ve hafif dalgalı olması gerekir. Çok uzun veya kıvırcık saçlar için kuaföre gitmelisin.
Düz Fön Nasıl Yapılır ?
1. Adım : Saçlarınızı yıkadıktan sonra, biraz nemini almak için kurutmalısınız. Kuruturken saçlarınızı kırmayacak, yumuşak bir fırçayla bir yandan taramanızda fayda var.
2. ve 3. Adım : Saçlarınızın tepesinden bir tutamı tokayla tutturun.Böylece hareket alanınız genişleyecektir. Yanlarını dipten uca doğru saç kurutma makinesi yada saç düzleştirici makineler yardımıyla fön çekerek şekillendirin. Tüm işlemi bitirmeden uçlarını bir kez daha fönle düzleştirin. Çünkü saçın en çabuk yıpranan ve darbe alan kısımları uç kısımlardır.
4. Adım : Sıra, saçlarınızın arkasına geldiğinde öncelikle tepeden topladığınız saçlarınızın ensede kalan kısmına fön çekmelisiniz .
5 . Adım : İşte son kısım! Başınızın tepe kısmında kalan saçlarınızı en son ve en yoğun şekilde fönlemelisiniz.
Düz Fön Nasıl Çekilir, Düz fön,Düz Fön Nasıl Yapılır, Düz Fön Çekme

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top