26 Ekim 2012 Cuma

SOYA SOSLU TAVUK SALATASI TARİFİ

Konu Saati  22:30  |  in  Soya Soslu Tavuk Tarifi

Soya Soslu Tavuk Salata Tarifi
Soya Soslu Tavuk Salata Tarifi
Soya Soslu Salatası Tavuk Tarifi
Soya soslu Tavuk,Soya Soslu Tavuk Tarifi,Soya Soslu Salatası Tavuk Tarifi,Soya Soslu Tavuk Salatası,Soya Soslu Tavuk Salata
Oldukça beleyici olmasının yanısara, doyurucu bir salata tarifi vermek istiyorum sizlere. Soya Soslu Tavuk Salatası Tarifi..Özellikle Diyet yapan okurlarımıza, ara öğünlerde rahatlıkla tiketebilecekleri değerli bir diyet salata..

Soya Soslu Tavuk Salatasaı Tarifi İçin Gerekli Malzemeler ;
*2 parça tavuk göğsü,
*5 sap taze soğan,
*5 adet orta boy domates,
*1/2  kıvırcık,
*4 dal maydanoz,
*2 yemek kaşığı soya sosu,
*2 yemek kaşığı zeytinyağı,
*1 yemek kaşığı elma sirkesi,
*Damak tadınıza göre tuz,
*1/2limonun suyu,
Soya soslu Tavuk,Soya Soslu Tavuk Tarifi,Soya Soslu Salatası Tavuk Tarifi,Soya Soslu Tavuk Salatası,Soya Soslu Tavuk SalataTavukları küp küp doğrayın.Derin bir kapta doğranmış tavuk,soya sosu, elma sirkesi ve zeytinyağını karıştırın. Buzdolabında 30 dakika  dinlendirin.30 dak. sonra, marine ettiğiniz tavuğu dolaptan çıkarın.Yapışmaz tavayı ocağın üzerine alıp iyice kızdırın. Tavuk etlerini ekleyip arada bir karıştırarak suyunu çekene kadar pişirin. Pişen tavuk etini ocaktan indirip soğuması için bekletin.Kıvırcık, soğan, domates ve maydanozu bol suyla yıkayın. Kıvırcık, taze soğan ve maydanozu incecik kıyıp salata kâsesine alın. Domatesleri hilal şeklinde doğrayıp salata kâsesine ilave edin.Soğumuş tavuk etlerini salataya ekleyin.İsteğe göre, tuz ve 1/2 limon suyunu ilave edip karıştırın.Bekletmeden servis yapın.Afiyet olsun.
Soya soslu Tavuk,Soya Soslu Tavuk Tarifi,Soya Soslu Salatası Tavuk Tarifi,Soya Soslu Tavuk Salatası,Soya Soslu Tavuk Salata

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top