20 Ekim 2012 Cumartesi

HANGİ PARFÜM NEYİ ANLATIYOR

Konu Saati  22:30  |  in  Parfümlerin Dili

Parfümler Neden Yapılır
Parfümlerin Dili
Hangi Parfüm Neyi Anlatıyor
Hangi Parfüm Neyi Anlatıyor,Parfümlerin Dili,Kadın Parfümleri Ne Anlatır,Erkek Parfümleri Ne Anlatır,Parfümler Neden Yapılır
Parfümler, kadınlar için de erkekler için de vazgeçilmez  bakım ürünleri.. Kim istemez ki, mis gibi kokkmayı.. Bu sayede, insanların kendine olan öz güveni artıyor.. Toplum içinde çok daha rahat hareket etmeye olanak sağlıyor.. Peki parfümlerin dili olduğunu biliyor muydunuz ? Yok canım öyler şey olur mu diyorsanız, Hangi Parfüm Neyi Anlatıyor hep beraber görelim isterseniz..

Kadın Parfümleri Ne Anlatır
Çiçek Parfümleri : En büyük koku ailesidir. Taze ve neşeli aromalara sahiptirler. Temel içerikleri çiçek, çiçek yaprakları, yağ ve tohumlarıdır. Bunlara genellikle misk, ağaç, meyve, yeşil bitki notaları ile aldehitler eşlik eder.
Meyve Parfümleri : Taze ve hafif kokulardır. Temel notaları bergamot, limon, portakal, mandalina, greyfurt, portakal çiçeğidir. Bunlara genellikle çiçek ve şipre notaları eşlik eder.
Şipre : Kuvvetli esansların karışımından oluşurlar, kalıcı ve zengin içeriklidirler. Temel notaları ağaç, meşe yosunu, misk ve patçulidir. Bunlara genellikle çiçek ve meyve notaları eşlik eder.
Oryantal Parfümler : Sıcak ve şehvet uyandırıcı esansların karışımıdır. Temel notaları misk, vanilya, amber, değerli ağaçlardır. Bunlara genellikle egzotik çiçek ve baharat notaları eşlik eder.
Erkek Parfümleri Ne Anlatır
Aromatik PArfümler : Dinamik ve hafif kokulardır. Temel notaları adaçayı, biberiye gibi kokulu bitki esanslarıdır. Deniz ve çiçek notaları ile zenginleştirilir.
Meyve Parfümleri : Taze ve hafiftirler. Temel notaları bergamot, portakal, limon, mandalinadır. Ağaç ve baharat notalarıyla zenginleştirilir.
Ağaç Kokuları : Sıcak ve keskin kokulardır. Temel notaları sandal ağacı, patçuli, sedir ağacı ve vetiverdir. Baharat, deniz ve aromatik notalarla zenginleştirilir.
Oryantal Kokular : Ağır ve egzotiktir. Temel notaları baharatlar, ağaç ve vanilyadır.
Hangi Parfüm Neyi Anlatıyor,Parfümlerin Dili,Kadın Parfümleri Ne Anlatır,Erkek Parfümleri Ne Anlatır,Parfümler Neden Yapılır

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top