18 Ekim 2012 Perşembe

MACAR KADINLARININ GÜZELLİK SIRRI DOMATES MASKESİ

Konu Saati  22:30  |  in  Macar Kadınların Güzellik sırları

Domates Maskesinin Cilde Faydaları
Domates Maskesi Nasıl Yapılır
Macar Kadınlarının Güzellik Sırrı Domates Maskesi
Macar Kadınlar,Macar Kadınları,Macar Kadınların Güzellik sırları,Domates Maskesi,Domates Maskesinin Cilde Faydaları, Domates Maskesi Ne İşe yarar,Domates Maskesi Nasıl Yapılır
Macar kadınlarının güzelliği tüm dünyaca kabul görmüş bir gerçektir. Özellikle cilt güzelliği ile bilinen macar kadınların güzellik sırları nedir dersiniz ? Macar kadınları, ciltlerine domates maskesi uygulayarak, harika bir cilde sahip oluyorlar.

Domates Maskesinin Cilde Faydaları,Domates Maskesi Ne İşe Yarar
Domatesin içinde bulunan likopen maddesi, çok iyi bir antioksidan.. Bu sebeple de, hem cildi derinlemesine temizliyor, hem de gergin kalmasını sağlayarak, kırışıklıkları önlüyor. Gelin Domates Maskesi Nasıl Yapılır hep birlikte görelim..
Domates Maskesi İçin Gerekli Malzemeler;
* 1 adet domates,
* 1 çorba kaışığı un (Eğer cildiniz yağlı ise, un yerine kil kullanın),
Domates Maskesi Nasıl Yapılır
Domatesi yıkayıp, rendeleyin, Suyunu süzün. Çıkan suyu un ile karıştırın. Elde ettiğiniz maskeyi, cildinize sürüp, 5 dakika bekletin. Sonra bol ılık su ile durulayın. Domatesin çok soğuk olmamasına dikkat edin.
Macar Kadınlar,Macar Kadınları,Macar Kadınların Güzellik sırları,Domates Maskesi,Domates Maskesinin Cilde Faydaları,Domates Maskesi Ne İşe yarar,Domates Maskesi Nasıl Yapılır

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top