30 Ocak 2011 Pazar

ZEYNEP FARAH ABDULLAH

Konu Saati  10:02  |  in  ZEYNEP FARAH ABDULLAH VİKİPEDİ

Zeynep Farah Abdullah
Zeynep Farah Abdullah,Zeynep Farah Abdullah Kimdir,Zeynep Farah Abdullah Vikipedi,Zeynep Farah Abdullah Kaç Yaşında, Zeynep Farah Abdullah Hayatı, Zeynep Farah Abdullah Eser, Zeynep Farah Abdullah Eser Yenenler
Zeynep Farah Abdullah Kimdir ?
Zeynep Farah Abdullah, Öyle Bir Geçerki Zaman Dizisinde, Aylin Karakterini Canlandırıyor. Zeynep Farah Abdullah Hakkında Merak ettiğiniz Her Şey Burada...
Zeynep Farah Abdullah Kaç Yaşında ?
Zeynep Farah Abdullah 17 Ağustos 1989 İstanbul Doğumlu. Zeynep Farah Abdullah 22 Yaşında.
Zeynep Farah Abdullah Burcu-Zeynep Farah Abdullah Burcu Ne?
Zeynep Farah Abdullah ın Burcu Aslan
Zeynep Farah Abdullah Hayatı-Zeynep Farah Abdullah Vikipedi
Zeynep Farah Abdullahın Babası Irak, annesi ise, Boşnak Kökenli. 17 Yaşında, babasının işi nedeniyle, İngiltereye yerleşmiş ve lise eğitimini orada tamamlamıştır. İngilterede, Fransızca, Tiyatro, meyda ve fotoğrafçılık dersleri almıştır. İngiltereden dönmesine 3 gün kala, Öyle Bir Geçerki Zaman Dizisindeki seçmelere katılmış ve Dizinin Aylin Karakteri için seçilmiştir. Üniversiteye girmeden önce, 1 yıl garsonluk ve barmenlik yapan Zeynep Farah Abdullah, Üniversitenin 2. yılında, dizi için kaydını dondurmuştur.
Oyunculuğa ilk başlangıcı, İngilteredeki Tiyotaro hocası vasıtasıyla olmuştur. İngilterede okuduğu okulda, Kim Korkan Hain Kurttan adlı oyun ile en iyi oyuncu ödülünü kazanmıştır.
Zeynep Farah Abdullah Facebook
Zeynep Farah Abdullah Facebook sayfasını, kendisi adına bir başkasının sayfasını kullanması üzerine Facebook sayfasını kapatmış.
Zeynep Farah Abdullah Eser- Zeynep Farah Abdullah Eser Yenenler
2010 yılının son günlerine damgasını vuran aşkın kahramanları Zeynep Farah Abdullah ve Eser Yenenler oldu. Bu birliktelik, sessiz sedasız devam ediyor.

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top