7 Ocak 2011 Cuma

MUHTEŞEM YÜZYIL DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILABİLİR


Muhteşem Yüzyıl Dizisi Yayından Kaldırılabilir
Muhteşem süleyman dizisi, Muhteşem Yüzyıl Dizisi,Muhteşem Yüzyıl Dizisi Yaından Kaldırılabilir
Günlerdir Fragmanlar ekranda gösterile Muhteşem Yüzyıl dizisi, toplumdan ve tarihçilerden çok büyük tepki aldı. Bu sebeple, Muhteşem Yüzyıl Dizisi Yayından kaldırılabilir.
Muhteşem Yüzyıl Dizisi
Muhteşem Yüzyıl Dizisi 5 Ocak Çarşamba akşamı yayına girdi. Pek çok şikayet alan Muhteşem Yüzyıl Dizisi için Meclis de harekete geçti. RTÜK bu konuda ne yapacak, ilerleyen günlkerde göreceğiz.
Muhteşem Yüzyıl Dizisi-Muhteşem Süleyman Dizisi
Muhteşem Yüzyılda Kanuni Sultan Süleymanın Kadın düşkünü olarak gösterildiğini söyleyen şikayet sahipleri, dizinin yayından kaldırılmasını istiyor. Bülent Arınç da konu ile ilgili bir açıklama yaparak düşüncelerini dile getirdi. Bülent Arınç'ın açıklamalarından bir kısmı şöyle ;
Muhteşem Yüzyıl Dizisinin yayından kaldırılmasını önlemek adına bizim bir gücümüz yok. Ama, Önleyici imkanımız sadece tasarının 7. maddesinde kabul edilmiş olan milli menfaatler veya bu konudaki olağanüstü günlerde alınması gereken tedbirleri içermektedir. Kamuoyunun tepkilerini dikkate alarak televizyonun bunu kendiliğinden kaldırması belki düşünülebilir.
Muhteşem süleyman dizisi, Muhteşem Yüzyıl Dizisi,Muhteşem Yüzyıl Dizisi Yaından Kaldırılabilir

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top