11 Ocak 2011 Salı

İNCİ SOYDAN BOZA MASKESİ VE BOZA PEELİNGİ

Konu Saati  04:58  |  in  İNCİ SOYDAN BOZA PEELİNGİ


İnci Soydan Boza Maskesi
İnci Soydan Boza Maskesi,İnci Soydan Boza Peelingi,Cilt Terapisti İnci Soydan Boza Peelingi,Cilt Terapisti İnci Soydan Boza Maskesi, 11 ocak sabahların sedasında güzellik uzmanı boza maskesi
11 Ocak 2011 tarihinde, Seda Sayanın Programına Konuk olarak Katılan Cilt Terapisti İnci Soydan, ciltteki lekeleri yok eden, , yüzdeki sarkmaları engelleyen ve toparlayan, gergin, ipeksi bir cilde sahip olmayı sağlayacak olan, Boza Maskesi tarifi verdi.
Boza Maskesi İçin Gerekli Malzemeler ;
*1 tatlı kaşığı boza,
*1 tatlı kaşığı yulaf unu ve ya arpa unu,
Boza Maskesi Hazırlanışı ve uygulanışı: Malzemeleri karıştırıp yüzünüze ve dekoltenize uygulayın. 13-20 dakika kaşığın tersiyle ve ya bir cam bardakla dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın ve yüzünüzü yıkayıp nemlendiricinizi uygulayın. Bu uygulamayı haftada 2 defa yapmak yeterli olacaktır.
Cilt Terapisti İnci Soydan Boza Peelingi
11 Ocak 2011 tarihinde Sabahların Sedası Programında, Cilt Terapisti İnci soydan, boza Maskesi ile birlikte, Boza Peelingi tarifi de verdi. Evde hazırlanacak olan Boza Peelingi için malzemeleri saydıktan sonra, kullanımını anlatalım.
İnci Soydan Boza Peelingi
* 1 tatlı kaşığı boza,
* 1 çay kaşığı tarçın,
* 1 çay kaşığı toz şeker,
Boza Peelingi Hazırlanışı ve uygulanışı: Boza, tarçın ve şekeri karıştırıp yüzünüze yumuşak dairesel harekelerle masaj yapın ve yıkayın.
Cilt Bakmını uygularken, Öncelikle boza peelingi ve ardından da, boza maskesi uygulanmalıdır. Çünkü, boza peelingi ile temizlenmiş ciltte, boza maskesinin etkisi çok daha fazla olacaktır.
İnci Soydan Boza Maskesi,İnci Soydan Boza Peelingi,Cilt Terapisti İnci Soydan Boza Peelingi,Cilt Terapisti İnci Soydan Boza Maskesi, 11 ocak sabahların sedasında güzellik uzmanı boza maskesi

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top