14 Ocak 2011 Cuma

EBRU ŞALLI PLATES İZLE

Konu Saati  04:00  |  in  PLATESİN FAYDALARI


Ebru Şallı Plates İzle

Ebru şallı plates izle,ebru şallı plates,plates,plates izle, platesin faydaları, plates nasıl yapılır,plates hareketleri, plates videoları
Ebru Şallı
Özel bir Kanalda sunduğu sabah programında, izleyenlere, plates ile ilgili önerilerde bulunuyor. Ebru Şallı Plates konusunda oldukça tecrubeli.
Platesin Faydaları

Pilates hareketleri ;
karın ve sırt bölgelerini eşit oranda güçlendirip, vücudumuzun üst kısmında sağlam bir iskelet oluşturmaktır. Pilatese göre vücut merkezi, derindeki kaslarla bel kemiğine en yakın kaslardan oluşur. Klasik egzersizlerde zayıf kaslar zayıflama, güçlü kaslar güçlenme eğilimindedir. Bu da dengesiz adale yapısına, kronik bel ağrısı ve sakatlıklara yol açabilir. Pilates’te kas yapısı bir bütün haline getirilir. Kilo vermeseniz de ince görünürsünüz. Sakatlanmaları zorlaşır. Dayanıklılık artar, metabolizma hızlanır.
Her 10 kişiden 8′i, yaşamının bir döneminde, iskelet ve kas sistemi sorununun etkisi altında kalıyor. Omurganın düzgün kullanılmadığı, vücut dengesinin bozuk olduğu oturuş şekilleri, duruş bozuklukları, yanlış oturuş pozisyonlarında uzun süre kalınması ve tekrarlanan hareketler; kaslarda gerilme, yorgunluk ve stres giderek ağrılı kas spazmlarına yol açıyor. Sonucunda kişilerde sırt ve boyun ağrıları şikayetleri ortaya çıkıyor.
Ebru Şallı Plates İzle-Ebru Şallı Plates-Plates-Plates İzle-plates Videolar


ebru şallı plates izle,ebru şallı plates,plates,plates izle, platesin faydaları, plates nasıl yapılır,plates hareketleri, plates videoları

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top