13 Nisan 2013 Cumartesi

SARIMSAKLI ZEYTİNYAĞININ SAÇA FAYDALARI

Konu Saati  05:35  |  in  Sarımsaklı Zeytinyağlı Saç Maskesi

Sarımsaklı Zeytinyağlı Saç Bakımı
Sarımsaklı Zeytinyağı
Sarımsaklı Zeytinyağının Saça Faydaları
Sarımsaklı Zeytinyağı,Sarımsaklı Zeytinyağlı Saç Maskesi, Sarımsaklı Zeytinyağlı Saç Bakımı,Sarımsaklı Zeytinyağının Saça Faydaları,Sarımsak ve Zeytinyağı İle Saç Bakımı
Sarımsak ve zeytinyağı, hem sağlık hem de güzellik açısından oldukça önemli iki besin.. Özellikle saç bakımında harikalar yaratan sarımsaklı zeytinyağının saça faydaları konusunu paylaşmak istiyoruz sizlerle..

Sarımsak, yeniden saç oluşumunu destekler, saçların daha canlı ve gür çıkmasını sağlar. Zeytinyağı da, saçları yumuşatır, yıpranmış saçların onarılmasında önemli rol oynar. Sarımsaklı Zeytinyağı saça nasıl uygulanır hep beraber görelim..
Sarımsaklı Zeytinyağı,Sarımsaklı Zeytinyağlı Saç Maskesi,Sarımsaklı Zeytinyağlı Saç Bakımı,Sarımsaklı Zeytinyağının Saça Faydaları,Sarımsak ve Zeytinyağı İle Saç Bakımı
Sarımsakları havanda dövüp, suyunu çıkardıktan sonra direk olarak saçların zayıfladığı bölgelere sürün. Eğer sarımsakların suyunu çıkarmak zor olacak diye düşünüyorsanız,  hazır olarak bulabileceğiniz sarımsak yağını da kullanabilirsiniz. Sarımsağı saç derisine sürerken parmak uçlarınızla masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırmanız etkisini daha da arttıracaktır.
Sarımsağı saçınızda yaklaşık bir saat kadar beklettikten sonra saçlarınızın uzunluğuna göre belirleyeceğiniz miktar zeytinyağını yine saç derinize masaj yaparak sürün. Geniş ağızlı bir tarak yardımıyla zeytinyağını diplerden uçlara doğru yayın. Her tutama eşit miktarda sürdüğünüzden emin olduktan sonra, başınıza bir havlu sarın ya da bone takın ve 1-2 saat bekletin. Zeytinyağını ve saç derisinde kalan sarımsağı normal bir şampuanla yıkayabilirsiniz.
Sarımsaklı Zeytinyağı,Sarımsaklı Zeytinyağlı Saç Maskesi,Sarımsaklı Zeytinyağlı Saç Bakımı,Sarımsaklı Zeytinyağının Saça Faydaları,Sarımsak ve Zeytinyağı İle Saç Bakımı

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top