20 Nisan 2013 Cumartesi

DAĞINIK TOPUZ NASIL YAPILIR ?

Konu Saati  22:00  |  in  Evde Dağınık Topuz Yapmak

Evde Dağınık Topuz Yapımı
Dağınık Topuz Nasıl Yapılır
Dağınık Topuz Nasıl Yapılır ?
Evde Dağınık Topuz Yapmak,Dağınık Topuz Modeli,Dağınık Topuz Yapımı,Evde Dağınık Topuz Yapımı,Dağınık Topuz Nasıl Yapılır
Kadınlar i,çin en önemli güzellik unsuru saçlarıdır. Bu sebeple de saçlarına çeşitli şekiller vererek güzelliklerine güzellik katmak isterler. Haksız da sayılmazlar. Çünkü, saçlar hem kıyafet, hem de makyajın tamamlayıcısıdırlar.. Bu makalemizde, dağınık topuz nasıl yapılır konusunu anlatacağız. Siz de evde dağınık topuz yapımı ile son derece şık ve göz alıcı bir görünümü yakalayabilirsiniz. 

Evde Dağınık Topuz Yapmak,Dağınık Topuz Modeli,Dağınık Topuz Yapımı,Evde Dağınık Topuz Yapımı,Dağınık Topuz Nasıl Yapılır
Dağınık topuz modeli yapmakiçin dilerseniz düz saçı, dilerseniz dalgalı saçaı tercih edebilirsiniz. Eğer dalgalı saça dağınık topuz yapacaksanız, öncelikle saçlarınızı maşa ile sarmanız gerekecek.
Düz saça dağınık topuz yapmak için de saçlarınızı düzleştirmeniz yeterli olacaktır.
Düz saçlarla dağınık topuz modeli istiyorsanız saçlarınızı ilk önce özellikle uçlarını muntazam şekilde düz fön çekerek dağınık topuz modeline ön hazırlık yapmalısınız.
Dalgalı saç ile dağınık topuz yapacağınız zaman hemen saçlarınıza bir saç maşası ile bukleler oluşturun ve saçlarınızın kulaklarınız hizasından olan ön bölümünü ayırıp, arka taraftaki saçarlı mutlaka elinizle yukarı doğru toplayın.
Kesinlikle tarak kullanmayın, ve saçlarınızı elle toplayın. Çünkü dalgalı saçlarda tarak, saçın dalgasını açacağından, yaptığınız dağınık topuz kötü olacaktır. Ardından ense kısmından birkaç tane saç tutamı aşağıya bırakın ki dağınık topuzunuzda ensenizde dalgalı saçlar kalsın.
Yukarda topladığınız saçı kendi etrafından dolayarak aşağıya doğru saçı şişirip 4-5 tane siyah tel toka ile tutturun.
Önlere ve yanlara kulak hizasından ayırdığınız saçları yanlardan çekerek yukarda topladığınız topuzun üzerine karışık şekilde tokalayın.
Alın kısmına saçlarınızdan iki tane sağlı sollu birer tutam saç indirin. Hemen ardından bolca saç spreyi sıkın çünkü dağınık topuz modeli çabuk akabilen bir topuz modelidir.
Böylece sadece birkaç dakikada oldukça şık bir dağınık topuz modeline kavuşmuş olursun.
Evde Dağınık Topuz Yapmak,Dağınık Topuz Modeli,Dağınık Topuz Yapımı,Evde Dağınık Topuz Yapımı,Dağınık Topuz Nasıl Yapılır

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top