8 Eylül 2012 Cumartesi

KİVİ MASKESİ NASIL YAPILIR ?

Konu Saati  22:30  |  in  Kivi Maskesinin Faydaları

Kivi Maskesinin Faydaları
Kivi Maskesi Nasıl Yapılır
Kivi Maskesi Nasıl Yapılır ?
Kivi Maskesi,Kivi Maskesi Nasıl Yapılır,Kivi Maskesi Tarifi,Kivi Maskesinin Faydaları,Kivi Maskesi Ne İşe Yarar
Yaşın ilerlemesi, dış çevre faktörleri,düzensiz bir yaşam, hava koşulları ve sigara tüketimi ile birlikte cilt yaşlanmaya ve bu koşullardan olumsuz etkilenmeye başlar. En başta, cilt kırışıklıkları oluşur ve bu da cildin soluk ve kötü görünmesine neden olur.
Acil olatak önlem almaz iseniz, cildiniz kısa sürede yaşlanır ve canlılığını kaybeder. Evde uygulayabileceğiniz bir yöntem olan kivi maskesi ile, cildinizi, olumsuz etkilerden uzak tutmanız mümkün.
Kivi Maskesi,Kivi Maskesi Nasıl Yapılır,Kivi Maskesi Tarifi
Birkaç kiviyi soyup çatalla ezerek püre haline getirin. Suyunu süzüp posasını temizlenmiş yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak sürün. 20 dakika bekleyip ılık suya batırılmış pamukla silin ve ılık suyla yıkayıp havlu ile kurulayın. 25 yaş ve üzeri hanımlarda, haftada 1 defa uygulamak yeterli olacaktır.
Kivi Maskesinin Faydaları,Kivi Maskesi Ne İşe Yarar
Cilde kadifemsi bir yumuşaklık verir. Işıltı kazandırır. Kivivi içinde bulunan bol miktardaki C vitamini sayesinde, cildin kolojen dokusu sağlamlaşır ve yaşlanmayı durdurur. Yine içerdiği magnezyum nedeni ile cilt güzelleşir. özellikle 25 yaş üstü ciltlerde, kırışıklıkların oluşmasını önler ve var olan küçük kırışıklıkları tedavi eder.
Kivi Maskesi,Kivi Maskesi Nasıl Yapılır,Kivi Maskesi Tarifi,Kivi Maskesinin Faydaları,Kivi Maskesi Ne İşe Yarar

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top