26 Eylül 2012 Çarşamba

GÜZELLİĞİ ARTIRAN YİYECEKLER

Konu Saati  22:30  |  in  Mükemmel Bir Cilt İçin

Cildi Güzelleştiren Besinler
Cildi Güzelleştiren Yiyecekler
Güzelliği Artıran Yiyecekler
Cilt Güzelliği İçin,Cilt Güzelliği İçin Ne Yemeli,Cildi Güzelleştiren Besinler,Cildi Güzelleştiren Yiyecekler, Mükemmel Bir Cilt İçin
Aynaya baktığımızda mutlu olmak için, cildin güzel görünmesi gerekir. Cildinizin pürüzsüz olması, sağlıkla ışıldaması ve kendini yenilemesi cilt güzelliğinin başlıca unsurlarındandır.
Bu şekilde mükemmel bir cilde kavuşmak için, bazı besinler gerçek anlamda mucizeler yaratır. İşte  bu gün, bu mucize besinlerden bahsedeceğiz sizlere. Güzelliği artıran yiyecekler nelermiş bakalım..
Cilt Güzelliği İçin,Cilt Güzelliği İçin Ne Yemeli,Cildi Güzelleştiren Besinler,Cildi Güzelleştiren Yiyecekler,Mükemmel Bir Cilt İçin
Cildinizi güzelleştirmek ve güne tatlı başlamak için size önerilerimiz var: yabanmersini, kavun, kuru erik, böğürtlen gibi cilde faydalı yiyecekleri; yoğurt ya da mısır gevreğiyle karıştırarak tüketin. Bu sayede hem formunuzu hem cildinizi koruyacaksınız!
Yabanmersini; çok yüksek oranda antioksidan içeren ve “gençlik meyvesi” lakabına sahip mucize yiyeceklerden biridir… Her gün 2 yemek kaşığı kadar yabanmersini tüketmek; vücudunuzun ihtiyaç duyduğu C vitamini ihtiyacını karşılar hem de cildinizi yaşlanmaya karşı korur.
Çilek ; Hem rengi hem kokusuyla en sevilen meyveler arasında bulunan çilek; cildinizin süper kahramanı gibidir! Her gün bir avuç kadar çilek tüketmek; cildin sıkılığını sağlayan kolajen üretimini destekler ve C vitamini ihtiyacını karşılar. Üstelik kalorisi ve şeker oranı düşük olduğu için kilo almaya sebep olmaz!
Böğürtlen ; Ciltte yaşlanmaya sebep olan serbest radikallerle savaşmak için doğanın sunduğu çok güçlü bir yardımcımız var: böğürtlen! Her gün bir avuç kadar böğürtlen yemek hem cildin sıkı, genç ve canlı kalmasını sağlar hem de hücre yenilenmesini hızlandırır. Böğürtlen, kılcal damarlardaki oksijen akışını sağlayarak allık sürmenize bile gerek kalmayacak doğal pembeliği size armağan eder!
Kavun ; Cildin kırışmasını önlemek, fondöten kullanımına mecbur bırakan cilt lekelerinden kurtulmak için harika bir meyve var: kavun! Yağ oranı sıfır, kalorisi düşük, tadı mükemmel kavun; haftada en az üç gün, bir dilim tüketildiğinde cilt güzelliğini koruyor ve genç kalmasını sağlıyor.
Kuru Erik ; Yılın her mevsiminde, ekonomik fiyatlarla bulabileceğiniz kuru erik; yaşlanma sürecini geciktirir ve cildinizin canlı görünmesini sağlar. Her gün iki tane kuru erik yemek; cildinize saldırı yapan serbest radikallere karşı mükemmel koruma sağlar, genel vücut sağlığınız için C vitamini desteği sunar.
Cilt Güzelliği İçin,Cilt Güzelliği İçin Ne Yemeli,Cildi Güzelleştiren Besinler,Cildi Güzelleştiren Yiyecekler,Mükemmel Bir Cilt İçin

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top