12 Eylül 2012 Çarşamba

ARBUTİN NEDİR ?

Konu Saati  22:00  |  in  Cilt Lekelerine Çözüm

Arbutin Nasıl Yapılır
Arbutin Nedir ?
Arbutin Nedir ?
Arbutin,Arbutin Nerden Elde Edilir,Arbutin Nasıl Yapılır, Bitkisel Arbutin,Arbutin Maskesi,Arbutin Nedir,Arbutin İçeren Bitkiler,Arbutin Cilt Lekeleri,Cilt Lekelerine Çözüm,Arbutin İçeren Kremler
Arbutin Nerden Elde Edilir,Arbutin Nasıl Yapılır,Arbutin Nedir ?
Japonların yapmış olduğu bir araştırma sonrasında cilt lekeleri üzerind3e %40 etkili bitkisel arbutin ortaya çıktı.
Bitkilsel arbutin deri hücrelerinin kalbinde "yeni bir hayat" anlamında rol oynayan güçlü ve özel bileşimdir, doğal bitkilerden elde edilir. Bitkisel leke giderici olarak da tanımlanan bitkisel arbutin, biolojik teknoloji ile kozmetikte ciltte renk açma özelliği en etkin maddedir. Cildin vazgeçilmez fonksiyonlarının optimum gelişimi için enerjinin (ATP) arttırılmasını destekler ve hücreler arası iletişim ağının doğru olarak yeniden kurulmasına yardımcı olur. Cilt lekelerinin gözle görülür şekilde azalmasında en önemli etkendir.
Arbutin İçeren Bitkiler
Bitkisel arbutin ayı üzümünde yüksek oranda bulunur. Ayrıca buğday, armut kabuğu ve koca yemiş yapraklarında ve düşük miktarlarda da olsa kızılcık ve yaban mersini yapraklarında vardır.
Cilde nasıl etki ediyor?
Bitkisel arbutin ciltteki fazla melanini renksiz maddeyle değiştirir ve yine bazı enzimlerle birleşip fazla tyrosin oksidasyonunu engeller. Yani güneş sebebi ile ciltte oluşan hasarı ve cilt yaralanmalarını, üst deride koyu renk oluşturmasına neden olan, melanin miktarının artmasını engeller.
Arbutin Cilt Lekeleri
Cilt Lekeleri için arbutin kullananlar, 2. aydan itibaren arbutinin faydalarını gözle görmeye başlarlar.  Bitkisel arbutin cildin bu yenilenme sürecinde melanin üretiminde görev alan tirozinaz enzimini baskılayarak yeni gelen cildin daha lekesiz ve aydınlık olmasını sağlar.
Arbutin Maskesi,Arbutin İçeren Kremler
Arbutin maskesi ve arbutin içeren kremler, pek çok doğal ürün satan aktarlarda ve bazı eczanelerden veya inetnet üzerinden satın alınabilir.
Arbutin,Arbutin Nerden Elde Edilir,Arbutin Nasıl Yapılır,Bitkisel Arbutin,Arbutin Maskesi, Arbutin Nedir,Arbutin İçeren Bitkiler,Arbutin Cilt Lekeleri,Cilt Lekelerine Çözüm,Arbutin İçeren Kremler

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top