6 Eylül 2012 Perşembe

EVDE MASAJ YAĞI NASIL YAPILIR ?

Konu Saati  22:30  |  in  Masaj Yağı Yapımı

Evde Masaj Yağı Nasıl Yapılır
Evde Masaj Yağı Yapımı
Evde Masaj Yağı Nasıl Yapılır ?
Evde Masaj Yağı,Evde Masaj Yağı Yapımı,Evde Masaj Yağı Nasıl Yapılır,Evde Masaj Yağı Nasıl Hazırlanır,Masaj Yağı Yapımı,Masaj Yağı Tarifi,Masaj Yağı Nasıl Yapılır,Masaj Yağı Nasıl Hazırlanır
Masaj yağları, son dönemde, aromaterapi adı altında alternatif tıpta kullanılan yağlar. Eğer dilerseniz, siz de evde masaj yağı yapımı ilei kendi masaj yağınızı hazırlayabilirsiniz. Bu makalemizde sizlere 3 mucize bitki elde edilen masaj yağı tarifi vereceğiz.

Evde Masaj Yağı Yapımı İçin Gerekli Malzemeler ;
* 2 çay kaşığı taze biberiye,
* 2 çay kaşığı adaçayı,
* 1/2 çay kaşığı taze kekik,
* Saf zeytinyağı,
Evde Masaj Yağı,Evde Masaj Yağı Yapımı,Evde Masaj Yağı Nasıl Yapılır,Evde Masaj Yağı Nasıl Hazırlanır,Masaj Yağı Yapımı,Masaj Yağı Tarifi,Masaj Yağı Nasıl Yapılır,Masaj Yağı Nasıl Hazırlanır500 gr lık bir kavanoza zeytin yağını doldurun. Biberiye, adaçayı ve taze kekiği içine ilave edin. 15 gün serin ve güneş görmeyen bir yerde ağzı kapalı olarak muhafaza edin. 15 günün sonunda süzün.. Masaj yağımız kullanıma hazır.. Soğuk ve karanlık bir yerde saklamak koşulu ile, 9 ay boyunca kullanabilirsiniz.
Peki, Evde masaj yağı yapmak ne fayda sağlayacak bizlere ?
Biberiye son dönem selülit tedavilerinde de kullanılan; sürüldüğü bölgede kan akışını hızlandıran bir bitki. Adaçayı ciltteki gözenekleri temizler ve sıkılaştırır. Kekik ise antiseptik özelliği nedeniyle cilt hastalıklarına karşı koruyucu özelliği bulunmaktadır.
Ayrıca, hazırlamış olduğunuz masaj yağı stres, uykusuzluk ve kas ağrısı gibi birçok sorunun giderilmesinde etkili olduğu gibi cildinizi pürüzsüzleştirecek, yumuşatacak ve nemlendirecektir.
Evde Masaj Yağı,Evde Masaj Yağı Yapımı,Evde Masaj Yağı Nasıl Yapılır,Evde Masaj Yağı Nasıl Hazırlanır,Masaj Yağı Yapımı,Masaj Yağı Tarifi,Masaj Yağı Nasıl Yapılır,Masaj Yağı Nasıl Hazırlanır

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top