24 Eylül 2012 Pazartesi

CİLT İÇİN FAYDALI BİTKİSEL YAĞLAR

Konu Saati  22:00  |  in  Cilt İçin Bitkisel Yağların Faydaları

Bitkisel Yağların Cilde Faydaları
Cilt Bakımında Kullanılan Bitkisel Yağlar
Cilt İçin Faydalı Bitkisel Yağlar
Cilde Faydalı Bitkisel Yağlar,Bitkisel Yağların Cilde Faydaları,Cilt İçin Bitkisel Yağların Faydaları,Cilt Bakımında Bitkisel Yağlar,Cilt Bakımında Kullanılan Bitkisel Yağlar
Şifalı bitkilerden elde edilen bitkisel yağlar, özellikle cilt bakımında sıklıkla kullanılmakta. Sivilcelerden tutun da, ciltte oluşan kırışıklıklara kadar pek çok cilt problemine çözüm sunan bitkisel yağların cilde faydaları konusunda bir makale hazırladık.
Bakın, hangi bitkisel yağ, hangi cilt sorununa iyi geliyormuş..
Cilde Faydalaı Bitkisel Yağlar,Bitkisel Yağların Cilde Faydaları,Cilt İçin Bitkisel Yağların Faydaları,Cilt Bakımında Bitkisel Yağlar,Cilt Bakımında Kullanılan Bitkisel Yağlar
Gül Yağı;
Hassas ve alerjik ciltlerin güvenle kullanabileceği bitkisel yağlardan biridir. Cildi derinlemesine temizlerken sıkılaştırıcı özelliğiyle daha gergin bir cilde sahip olmanıza yardımcıdır.
Papatya Yağı;
Cildinizin daha parlak ve sağlıklı görünmesine yardımcı olan papatya yağı; hassas ciltlerde kullanım için uygundur.
Limon Yağı ;
Siyah noktaların temizlenmesini ve düzenli kullanımda yeni oluşumun engellenmesini sağlayan limon yağı, tonik olarak da kullanılabilir. Yağlı ciltler için arındırıcı ve yağ dengesini düzenleyici özelliğe sahiptir.
Havuç Yağı;
İçerdiği A vitamini ve beta karoten etkisiyle cildinizi zararlı güneş ışınlarına karşı korur ve güneş yanıklarının iyileşmesine yardımcı olur. Cilde doğal bir bronzluk kazandırır.
Portakal Yağı ;
Cilt için faydalı C vitaminin içeren portakal yağı; parlak ve genç bir cilde sahip olmanıza yardım eder. Makyaj temizliği sonrasında tonik olarak kullanılabilir.Hamilelik sırasında oluşan cilt çatlaklarına karşı faydalıdır. Yoğun nemlendirme özelliği sayesinde dudak çatlaması ve cilt kurumasını giderir.
Kakao Yağı ;
Hamilelik sırasında oluşan cilt çatlaklarına karşı faydalıdır. Yoğun nemlendirme özelliği sayesinde dudak çatlaması ve cilt kurumasını giderir.
Kayısı Yağı;
Cilt temizliği için idealdir. Akneleri temizler, cilde canlılık verir. Yaşlanma ile ortaya çıkan kırışıkları giderir. Nemlendirici özelliğe sahipti
Vişne Yağı;
Cilt yüzeyindeki ölü derileri temizlemek ve parlak bir cilde sahip olmak için temel yağlarla karıştırılıp masaj yaparak cilde uygulanabilir.
Biberiye Yağı;
Ciltteki kan akışını hızlandırır ve temizleyici özelliğe sahiptir. Sivilcelerin hızla iyileşmesini sağlar.
Cilde Faydalaı Bitkisel Yağlar,Bitkisel Yağların Cilde Faydaları,Cilt İçin Bitkisel Yağların Faydaları,Cilt Bakımında Bitkisel Yağlar,Cilt Bakımında Kullanılan Bitkisel Yağlar

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top