9 Eylül 2013 Pazartesi

Yanmış Saçlara Çözüm

Konu Saati  00:04  |  in  Yanmış Saçlara Doğal Bakım

Yanmış Saçlar İçin,Yanmış Saçlara Çözüm,Yanık Saç Uçları,Yanmış Saçlara Doğal Bakım,Yanmış Saçlar Düzelirmi
Boyadan yanan Saçlara Çözüm
Yanmış Saçlara Çözüm
Yanık Saçlar,Yanık Saçlar İçin,Yanık Saçlara Çözüm,Yanmış Saçlar,Yanmış Saçlar İçin,Yanmış Saçlara Çözüm,Yanık Saç Uçları,Yanmış Saçlara Doğal Bakım,Yanmış Saçlar Düzelirmi
Kadınların saç boyatırken başına gelecek en kötü şey, saçların boyadan yanmasıdır. Saç uçları yay gibi esener ve kıvrılır. bu durumun doğal sonucu oarak da saçlar kırılmaya başlar ve kolay kolay eski haline dönemez. Ama üzülmeyin. Yanmış saçlar düzelir mi sorusunun cevabı evet düzelir.. Ama düzenli saç bakımı yaparak. Bu gün sizlere Yanmış saçlara doğal bakım önerisinde bulunacağız..

Yanan saçların eskisi gibi olabilmesi için, size önereceğimiz doğal saç maskelerini düzenli olarak kullanmanız gerekmektedir. Bu doğal saç maskeleri sayesinde, saçlarınız kısa sürede eskisi gibi olacak..
Yanık Saçlar,Yanık Saçlar İçin Yanık Saçlara Çözüm,Yanmış Saçlar,Yanmış Saçlar İçin,Yanmış Saçlara Çözüm,Yanık Saç Uçları,Yanmış Saçlara Doğal Bakım,Yanmış Saçlar Düzelirmi
Yanmış saçlara en iyi çözüm yolu yumurta maskesidir.
*1 adet yumurtayı 5 kaşık Hindistan yağı ile karıştırın ve saç köklerinden başlayarak aşağıya doğru saçınıza bu karışım ile masaj yapın. 30 dakika sonra saçlarınızı ılık su ile yıkayın. Eğer yumurta maskesi alerjik bir reaksiyona sebep olmadıysa her gün uygulamaya devam edin.
Aloe vere maskesi de yanmış saçlara iyi gelen bir diğer maske çeşididir.
*2 çay kaşığı aloe vera jeli, 2 çay kaşığı bitkisel gliserin ve 4 yemek kaşığı avakado yağını karıştırın saç köklerinden aşağıya doğru masaj yaparak uygulayın. 25 dakika sonra saçlarınızı şampuanla yıkayın ve bu maskeyi her gün uygulayın.
Yanık Saçlar,Yanık Saçlar İçin Yanık Saçlara Çözüm,Yanmış Saçlar,Yanmış Saçlar İçin,Yanmış Saçlara Çözüm,Yanık Saç Uçları,Yanmış Saçlara Doğal Bakım,Yanmış Saçlar Düzelirmi

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top