19 Eylül 2013 Perşembe

Deniz Yosunu ve Faydaları

Konu Saati  06:49  |  in  Deniz Yosununun İçeriği

Deniz Yosunu Zayıflatırmı, Deniz Yosunu İle Zayıflama
Deniz Yosunu ve Faydaları
Deniz Yosunu ve Faydaları
Deniz Yosunu,Deniz Yosununun Faydaları,Deniz Yosununun İçeriği,Deniz Yosunu Zayıflatırmı, Deniz Yosunu İle Zayıflama
Deniz yosunu son dönemlerde sağladığı faydalar açısından sıkça bahsedilen bitkilerden bir tanesi.. Deniz yosunu, deniz yüzeyine yakın, ışığın kolayca etki edebildiği, bölgelerde yaşayan fotosentetik organizmalardır. Deniz yosunu, dünyada en çok oksijen üreten organizmlardır.? Deniz yosununun içeriği ile pek çok fayda sağladığı bilinmektedir. Gelin hep birlikte deniz yosununun faydaları nelerdir bir göz atalım.

Yosunun İçeriği ;  Deniz Yosunu, mineral ve metaloidler, yanı sıra vitaminler, amino asitler, karotenoidler, lif, klorofil (yeşil pigment) içerir. Yüzyıllar boyunca birçok tıbbi amaç için kullanılmıştır.
Deniz Yosunu,Deniz Yosununun Faydaları,Deniz Yosununun İçeriği,Deniz Yosunu Zayıflatırmı, Deniz Yosunu İle Zayıflama
Karaciğer ve Böbrek Detoksu Yapmaya Yardımcıdır ; Deniz yosunu büyük detoks özelliklerine sahiptir. Sindirime yardımcıdır. Karaciğere destek olur. Böbreklerde dışkı, idrar ve ter yoluyla atık ürünleri ortadan kaldırır. Ayrıca vücuttan ağır metaller ve diğer zehirli maddelerin ortadan kaldırmak için önemli bir kapasiteye sahiptir.
Sindirim sistemin büyüme ve zararlı bakterilerin gelişimini durur. Kan doku, kemik ve bağırsak toksinlerini ortadan kaldırır. Ayrıca vücut kokuları ve cilt yaralarını iyileştirir. Klorofil ve vücudumuzda çok sayıda istenmeyen maddelerin giderilmesini sağlayan özel lifler içerir. Bu yardımlar karaciğerin daha etkin çalışması için yardımcı olur.
Yosun Zayıflatır, Yağları Azaltır : Yosun kilo vermede çok yararlıdır. Tiroid fonksiyonlarını uyarır ve yağ metabolizmasını artırır. Metabolizma  hızlandırıcı sekiz temel amino asit içeren, tam bir proteindir. Yosun tokluk hissi yaratır. Aynı zamanda anti-aging etkisi vardır.
Çok İyi Bir Antiosidandır, Bağışıklık Sistemini Güçlendirir: Kırmızı ve kahverengi deniz yosunu, serbest radikallerin yol açtığı herhangi bir hasara karşı vücudumuzun hücrelerini savunacak doğal bitki pigmentleri ve güçlü antioksidanlar içerir. Ayrıca karotenoidler içerir. Karotenoidler A vitamini için vücut tarafından dönüştürülür.
Yosun; kemik, diş, saç ve tırnak güçlendirir. Bazı bilimsel çalışmalar, yosunun kanserle savaşan, güçlü antioksidan ve bağışıklık özellikleri olduğunu göstermiştir.
Deniz Yosunu,Deniz Yosununun Faydaları,Deniz Yosununun İçeriği,Deniz Yosunu Zayıflatırmı, Deniz Yosunu İle Zayıflama

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top