25 Kasım 2012 Pazar

MOSKOVANIN ŞİFRESİ TEMEL FİLMİ

Konu Saati  05:52  |  in  Moskovanın Şifresi Temel Oyuncuları

Moskovanın Şifresi Temel Filmi Oyuncuları
Moskovanın Şifresi Temel Filmi
Moskovanın Şifresi Temel Filmi
Moskovanın Şifresi,Moskovanın Şifresi Temel,Moskovanın Şifresi temel Filmi,Moskovanın Şifresi Temel Oyuncuları,Moskovanın Şifresi temel Konusu
Sümelanın Şifresi Temel ile büyük beğeni toplayan film yapımcıları, Moskovanın Şifresi Temel adıyla ikinci filmi vizyona getirdi. 23 Kasım 2012 tarihinde vizyona giren Moskovanın Şifresi temel Filmi ile ilgili bilgiler paylaşmak istedik sizlerle..

Moskovanın Şifresi,Moskovanın Şifresi Temel,Moskovanın Şifresi temel Filmi,Moskovanın Şifresi Temel Oyuncuları
Çekimlerini ilk kısmı Rusyada yapılan Moskovanın Şifresi Temel filminde, Rusyadan  Trabzona uzanan komik bir macera anlatılıyor. Bol maceralı ve kahkahalı bir film..
Moskovanın Şifresi Temel Oyuncuları,Moskovanın Şifresi Temel Oyuncu Kadrosu
Altan Erkekli (Necati), Alper Kul (Temel), Ruhi Sarı (Turgay), Aslıhan Güner (Zuhal), Salih Kalyon (İmam Necati), Ayşegül Günay (Şehriye), İsmail Hakkı Ürün (Abromoviç), Çetin Altay (Sinan), Necip Memili (Ali Kemal), Emin Albayrak (Başkomiser), Anastasiya Pavelyeva (Anastasya), Duygu Şen (Filiz), İsrafil Köse (Cemil), Seymen Aydın (Bekir), M. Ceyhun Gen (Şoför Selim), Erdem Baş (Davut), Dilşah Demir (Songül), Barış Sezer (Sergei), Sinan Bengier (Diyanet Görevlisi)..Gördüğünüz gibi kadro oldukça geniş..
Moskovanın Şifresi temel Konusu
İlk film olam Sümelanın Şifresi Temel de Temel şifreyi çözdüğünü, bolmiktarda altın ve sevdiği kıza kavuştuğunu zannetmişti.. Tabi, durum aslında hiç de öyle değil..Altınların sahibi belalı mafya Korkunç İvan altınların Temelin eline geçmesi ile çılgına dönmüş ve Temelin öldürülmesi ile ilgili olarak adamlarını görevlendirmiştir. Bundan sonra da, yanlışlılar komedisi başlamaktadır.. Eğlenmek ve bol miktarda gülmek isteyen okurlarımıza şimdiden iyi seyirler dileriz..
Moskovanın Şifresi,Moskovanın Şifresi Temel,Moskovanın Şifresi temel Filmi,Moskovanın Şifresi Temel Oyuncuları,Moskovanın Şifresi temel Konusu

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top