17 Kasım 2012 Cumartesi

DOĞAL CİLT MASKELERİ

Konu Saati  03:46  |  in  Evde Maske Yapımı

Evde Maske Tarifleri
Evde Cilt Maskeleri
Doğal Cilt Maskeleri
Doğal Cilt Bakım Maskeleri,Doğal Cilt Bakımı,Evde Maske Tarifleri,Evde Maske Yapımı,Evde Cilt Maskeleri,Evde Cilt Maskesi Nasıl Yapılır
Mutfağınızdaki malzemelerle cildinizde harikalar yaratmaya ne dersiniz? Doğru tarifler ve kolay kullanımları ile cildiniz, güzellik salonuna gitmeden de harika olacak.. Sizlere önereceğimiz doğal cilt maskeleri sayesinde, evde cilt bakımı nasıl yapılır öğrenebileceksiniz...

Doğal Cilt Bakım Maskeleri,Doğal Cilt Bakımı,Evde Maske Tarifleri,Evde Maske Yapımı,Evde Cilt Maskeleri,Evde Cilt Maskesi Nasıl Yapılır
Mayonez Maskesi,Mayonez Maskesi Ne İşe Yarar
Mayonezin lezzeti bir tarafa, güzellik için son derece faydalı olduğunu biliyor muydunuz ? Mayonezi yüzünüze sürün ve yaklaşık 15-20 dakika bekleyin. Daha sonra soğuk suyla durulayın. Cildinizin hemen pürüzsüz ve esnek bir hale geldiğini göreceksiniz.
Yumurta Maskesi,Yumurta Maskesi Ne İşe yarar ?
Cilt bakımı için yumurta akını kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey, yumurta akını iyice çırpmak ve doğrudan yüzünüze sürmektir. Bu hemen kurur. Cildinizi temizler ve sıkılaştırır. Üstelik ilk kullanımdan itibaren etkisini görmeniz mümkün. 
* Normal ve karma cilt tipleri için de yumurta maskesi uygulanabilir. Bir yumurtayı, önceden pişirilmiş yarım fincan yulaf ezmesi ve bir çay kaşığı zeytinyağıyla pürüzsüz olana dek karıştırın. Bu karışımı yüzünüze sürün ve 15 dakika bekledikten sonra durulayın.
* Kuru Ciltler İçin ; Bir yumurta sarısı, bir çay kaşığı bal, bir çay kaşığı zeytinyağı ve biraz E vitamini yağı, kuru cilt için mükemmeldir. Bu karışım, kuruluğu önler ve kuru cilt için gereken nemi sağlar. Ayrıca kışın bütün cilt tipleri için idealdir.
Bal Maskesi,Bal Maskeleri
Yaklaşık 15 dakika, doğrudan yüze ve boyna sürülen balın cilde ışıltı verdiği ve ayrıca cildin rengini hafifçe açtığı kanıtlanmıştır.
* Domates ve bal karışımı, yağlı cilt için idealdir.
* Muz ve bal da, cildi sıkılaştırmak için iyidir. Magnezyum sütünü cildinize sürün ve kurumasını bekleyin. Daha sonra ılık suyla durulayın.
Gördüğünüz gibi, hazırlaması da kullanımda son derece klay doğal cilt maskeleri sayesinde, pürüzsüz gergin ve kırışıksız bir cilde sahip olmak hiç de zor bir şey değil. Üstelik, evda cilt maskeleri hazırlamak hem ekonomik açıdan sizi rahatlatır, hem de pahalı ve kimayasal içerikli maskelere oranla daha çabuk hedefe ulaşmanızı sağlar..
Doğal Cilt Bakım Maskeleri,Doğal Cilt Bakımı,Evde Maske Tarifleri,Evde Maske Yapımı,Evde Cilt Maskeleri,Evde Cilt Maskesi Nasıl Yapılır

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top