4 Kasım 2012 Pazar

KANSER BELİRTİLERİ

Konu Saati  06:52  |  in  Kanser Belirtileri Nelerdir

Kanser Belirtileri Nelerdir
Kanser Belirtileri
Kanser Belirtileri
Kanser Belirtileri Nelerdir,Kanser Belirteçleri,Kanser Belirtileri, Kanser Belirtileri Neler
Çağın vebası olarak nitelendirilen ve hala tedavisi tam olarak bulunamayan kanser hastalığının belirtileri konusunda sizlere bilgiler vermek istiyoruz. İngilterede yapılan bir araştırma ile, kanser hastalığının erken teşhisini kolaylaştıracak olan 8 kanser belirtisi bulunmuş. Buna Göre kanser belirtileri şunlar:

Kanser Belirtileri Nelerdir,Kanser Belirteçleri,Kanser Belirtileri, Kanser Belirtileri Neler
* Anemi ; Kansızlık, kanser belirtilerinin en başında yer alıyor..
* İdrarda kan; İdrarda kan görülmesi de yine kanser belirtileri arasında önemli sayılıyor.
* Kan öksürmek ; Özellikle akciğer kanseri açısından risk oluşturuyor. Zaman kaybetmeden hemen bir doktora başvurulması gerekiyor.
* Memede şişlik veya kitle ; Meme kanseri açısından büyük risk oluşturuyor. Hemen bir uzmana başvurarak gerekli tetkiklerin yapılması gerekli..
* Menopoz sonrası kanama ; Rahim kanseri riski çok yüksek olduğundan, menapoz sonrası kanama var ise, hemen bir Kadın Hastalıkları kliniğine gitmeniz öneriliyor.
* Prostat testlerinde anormal sonuçlar ; Prostat kanseri açısından önemli bir bulgu olduğundan Uzman bir hekime muayene olunması ve gerekli tetkiklerin yapılması gerekiyor.
* Rektal kanama ; Özellikle bağırsak kanseri açısından büyük risk oluşturduğu için dserhal bir hekime başvurmak gerekiyor.
* Yutkunma zorluğu ; Özellikle 55 yaş üstü hastalar için gırtlak kanseri riski olduğundan gerekli muayene ve tekiklerin vakit kaybetmeden yapılması gerekiyor. Yaşınız 55 ten aşağı ise, siz yine de önemli bir şeyi atlamamak adına gerekli muayeneyi yaptırın..
Kanser Belirtileri Nelerdir,Kanser Belirteçleri,Kanser Belirtileri,Kanser Belirtileri Neler

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top