1 Ağustos 2012 Çarşamba

SARIŞINLAR NASIL MAKYAJ YAPMALI ?

Konu Saati  22:00  |  in  Sarışınlarda Makyaj

Sarışınlar Nasıl Makyaj Yapmalı
arışınlar İçin Makyaj Önerileri
Sarışınlar Nasıl Makyaj Yapmalı ?
Sarışın Makyaj,Sarışınlarda Makyaj,Sarışınlar Nasıl Makyaj Yapmalı,Sarışınlar İçin Makyaj,Sarışınlar İçin Makyaj Önerileri, Sarışın Makyajı
İnsanlar sarışın, esmer,kızıl gibi pek çok ten ten rengine sahip. Özellikle kadınlar için bu durum, farklılık yaratmakta.. Eğer sarışıjn bir bayansdanız, nasıl makyaj yapmanız gerektiği konusunda sizleri bilgilendirmek isteriz.. Sizce  sarışınlar nasıl makyaj yapmalı ?

Sizlere önereceğimiz püf noktaları sayesinde, hem doğal hem de saçlarınızla uyumlu makyaj yapabileceksiniz. Sarışınlarda makyaj nasıl olmalı.. Sarışınların kullanabileceği far, rimel ve allık renkleri nelerdir? Gelin hepsini beraber görelim.
Sarışın Makyaj,Sarışınlarda Makyaj,Sarışınlar Nasıl Makyaj Yapmalı,Sarışınlar İçin Makyaj, Sarışınlar İçin Makyaj Önerileri,Sarışınlar Nasıl Makyaj Yapmalı,Sarışın Makyajı
* Dikkat etmeniz gereken en önemli konu,  hafif, doğal ve yumuşak tonları seçmek.
* Uçuk pembe ve şeftali tonlarındaki allık,  yanaklarınızda çok güzel duracaktır.
* Kırmızı ruj kullanmayı seviyorsanız makyajınızın ağır olmamasına özellikle dikkat etmelisiniz.
* Bej veya pembe tonlarında bir far, pembe tonlarında bir allık ve dudak renginize yakın bir ruj hafif bir makyaj için ihtiyaç duyduğunuz renkler.
* Sarışın bir bayan olarak rimel tercihinizi siyah renkten yana değil de fazla koyu olmayan kahverengi tonlarından yana yapmalısınız. Aksi halde siyah renk bir rimel sarı saçlarınız ve doğal makyajınızla zıt bir görüntü oluşturur ve çok baskın görünebilir.
* Eğer gözleriniz kahverengi ise mürdüm ve kahve tonlarını, mavi gözlü iseniz gümüş, açık gri ve hafif mavi tonlarını seçmeniz sarı saçlarınızla size şık bir hava sunacaktır. Gözlerinizin çekiciliği tamamlamak isterseniz kaşlarınızı, saçlarınızdan bir iki ton koyu renkte bir kaş kalemi ile belirginleştirin. Böylelikle daha anlamlı bir ifadeye kavuşursunuz.
* Gece makyajınız için gümüş veya gri tonları size çok yakışacaktır. Gözlerinizi ön plana çıkartmak için siyah rimel kullanmanızda herhangi bir sakınca yok. Doğal renklerde bir ruj ve koyu pembe tonlarda bir allık ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz.
Sarışın Makyaj,Sarışınlarda Makyaj,Sarışınlar Nasıl Makyaj Yapmalı,Sarışınlar İçin Makyaj, Sarışınlar İçin Makyaj Önerileri,Sarışınlar Nasıl Makyaj Yapmalı,Sarışın Makyajı

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top