15 Ağustos 2012 Çarşamba

ALDATAN KADIN NASIL BELLİ OLUR ?

Konu Saati  22:00  |  in  Kadınlar Neden Aldatır

Kadının Aldattığı Nasıl Anlaşılır
Aldatan Kadın NasılAnlaşılır
Aldatan Kadın Nasıl Belli Olur ?
Kadının Aldatması,Aldatan Kadın,Aldatan Kadın Nasıl Anlaşılır,Kadınlar Neden Aldatır,Aldatan Kadın Nasıl Belli Olur,Kadının Aldattığını Nasıl Anlarsın,Kadının Aldattığı Nasıl Anlaşılır
Aldatmak işi, sanki erkeklere zimmetlenmiş gibidir toplumumuzda. Ama, eşini aldatan kadın sayısı da azımsanacak gibi değil. Günümüzde, kadınlarda erkekler kadar aldatma işine katılmış durumdalar. Peki kadının aldattığı nasıl anlaşılır, Ya da aldatan Kadını anlamak mümkün müdür ? Aldatan Kadın Nasıl anlaşılır ?
Kadınlar Neden Aldatır ?
Kadınlar neden aldatır Sorusunun cevabını üç gruba bağlayabiliriz.
Hormonal nedenlerden dolayı aldatmalar. Yani cinsel tatmin için olan aldatmalar. Kadın da erkek gibi farklı cinsel paylaşımlar yaşamak ister.
İkinci neden iyi giden bir evliliği olduğu halde eşinin kendisini aldattığını hissettiyse intikam almak için aldatır. Bu durum psikolojik ve depresyon gibi sorunları beraberinde getiren hadiseler yaratır.
Üçüncü neden, eğer kötü giden bir evliliği varsa kadının, başka bir erkek bulmak amacıyla aldatır. Bu tarz aldatmalarda kadın durduk yerde kendini maceraya atmaz. Eşinden memnun değildir, onu maddi manevi yetersiz buluyordur. Bu sebeple başka bir erkeği garantilemek ister. Nasılsa eşiyle arasında problem yoktur ya da boşanmadan yeni bir olay yaşayacağım diyerek bunun altyapısını hazırlar. Dolayısıyla aldatır ve eski eşiyle boşanır. Yenisiyle evlenir ya da beraber yaşar.
Aldatan Kadın Nasıl Anlaşılır,Kadının Aldattığını Nasıl Anlarsın,Kadının Aldattığı Nasıl Anlaşılır ?
* Erkeklerin, aldatıldıklarında bunu fark edebilecek duygusal algıları yok. Toplumsal olarak kadın aldatmaz diye temel birbulgu da var. Bu, kadının aldatmasını kolaylaştırıyor. YAma, kadın ya da erkek, aldatan kişi, eninde sonunda açık veriyor.
* Kadının duygusal kayması internet, MSN, telefon üzerinden olabiliyor. Demek ki tıptaki adı kayma... Duygusal kayma... Ve işte o an... Aldatan kadın aniden mutlu olmaya başlıyor. Çünkü bu yeni ilişkiden enerji alıyor, kendini daha güzel hissediyor. Yani aldatan kadını neresinden anlıyoruz? Yüzünden. Yoksa durup dururken ve birdenbire kocasıyla niye mutlu olsun ki?
Aldatan KadınNasıl Belli Olur ?
* Kendine bakmaya, güzelleşmeye başlıyor. Kocasına karşı olan ilgisi ve sıkma durumu ortadan kalkar. Kıskançlığı, pasif kontrolleri kalmaz. Hatta adamın akşamları arkadaşlarıya dışarı çıkmasına karışmak bir tarafa, onu buna teşvik eder. Yalnız tatil yapmasına bile karışmaz.
* Aldatan kişilerin, eşleriyle ilgili huzursuzlukları artıyor. Eşlerindeki olumsuzlukları daha çok görüyor, böylece eşleri onlara itici geliyor. Ayrılık lafını daha çok telaffuz etmeye başlıyorlar.
Klasik bir örnek verecek olursak ; Önce bir filmden yola çıkar. Boşanmalı bir film. Adamın tepkisini ölçer. Sonra, mesela ile başlayan cümleler kurar. Artık adam iyice gıcıklaşınca onun gözünde, söyler.
* Kadınlar, söyleme konusunda ikiye ayrılır.Akıllı kadınlar, aklına yenilenler.. .Akıllılar, başka biri olduğunu söylemez. Olay yaratmadan işi bitirir. Aklına yenilenler, söyler. Söyler ki adamları birbirine düşürsün, aklı sıra değeri artsın.
Kadının Aldatması,Aldatan Kadın,Aldatan Kadın Nasıl Anlaşılır, Kadınlar Neden Aldatır, Aldatan Kadın Nasıl Belli Olur,Kadının Aldattığını Nasıl Anlarsın,Kadının Aldattığı Nasıl Anlaşılır

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top