11 Mayıs 2012 Cuma

BEYONCE MAKYAJI

Konu Saati  04:18  |  in  Beyonce Makyajı Yap

Beyonce Makyajı
Beyonce,Beyonce Makyaj,Beyonce Makyajı,Beyonce Makyajı Yap,Beyonce Makyaj Sırları,Beyonce Makyajı Nasıl Yapılır
Beyonce sanatı kadar, makyajı ile de oldukça beğeni toplayan bir dünya starı. Hatta bir magazin dergisi tarafından, 2012 yılının en güzel kadını olarak seçildi.
Buseçimde, beyonce makyajı oldukça etkili olmuş olmalı. Beyonce makyajı abartıdan uzak, ama bir o kadar alımlı ve güzel görünüm sağlayan bir makyaj. Peki Beyonce Makyajı nasıl yapılır ya da Beyonce Makyaj sırları nelerdir ? hep birlikte görelim dilerseniz...
Beyonce,Beyonce Makyaj,Beyonce Makyajı,Beyonce Makyajı Yap,Beyonce Makyaj Sırları,Beyonce Makyajı Nasıl Yapılır
Beyonce Makyajı içinde en göze çarpan hal, pürüzsüz ve ışıl ışıl bir cilt. Yani Beyonce Makyajı kullanılan fondöten ve pudra çok önemli. Beyonce, kendi ten tonundan 1-2 ton açık fondöten tercih ediyor. Siz de kendi cilt tonunuza uygun kaliteli bir fondöten kullanın. Pudrayı, pamuk veya pudra süngeri yerine, fırça ile cildinize uygulayın.
Göz makyajının hemen dağılmaması için, göz makyajı öncei, koruyucu baz uygulayın. Gri tonlarda bir göz makyajı uygulamak için, koyu tonu fırçaya alıp kirpik diplerinden dışarı doğru harmanlayın ve yine fırça yardımıyla dağıtın. Göz kapağınıza daha açık gri tonu uygulayıp yine fırça yardımıyla dağıtın. Kirpik çizginizi ince bir eyeliner ile belirginleştirin. Göz pınarını ışıltılı kalemle aydınlatın. Tekli takma kirpiler daha doğal bir görüntü verdiğinden göz makyajınızda tamamlayıcı olarak tercih edebilirsiniz. İki kat rimel sürerek göz makyajınızda Beyonce tarzı buğulu bakışlara kavuşmuş olacaksınız.
Kaşlarınızı kaş kalemi ile belirginleştirin ve yanaklarınıza şeftali tonlarında allık uygulayın. Dudaklarda ise nude tonları tercih edin. Dudak parlatıcısı ile dudaklarınızı ön plana çıkarın. İşte bu kadar kısa sürede Beyonce Makyajı.. Gördüğünüz gibi çok zor değil. ama önemli bir uyarıda da bulnmak istiyorum. Kullandığınız makyaj malzemelerinin kalitesi, makyajınızın kalıcılığını ve güzelliğini etkileyen en önemli unsur...
Beyonce,Beyonce Makyaj,Beyonce Makyajı,Beyonce Makyajı Yap,Beyonce Makyaj Sırları,Beyonce Makyajı Nasıl Yapılır

Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top