28 Mayıs 2012 Pazartesi

BADEMİN FAYDALARI VE ZARARLARI

Konu Saati  05:01  |  in  Bademin Zararları

Bademin Faydaları ev Zararları
Bademin Yararları,Bademin Faydaları,Bademin Cilde Faydaları, Bademin Kalorisi,Bademin İçindeki Maddeleri, Bademin İçindeki Vitaminler,Bademin İçindekiler,Bademin Zararları,Badem Zayıflatırmı,Badem Zayıflatıyor,Badem Zayıflatır,Badem Zayıflama
Bu makalemizde, sevilen çerezlerin başında yer alan bademden bahsetmek istiyoruz sizlere. Son dönemlerde bademle ilgili merak edilen konuların başında badem zayıflatır mı sorusu geliyor. Öncelikle Bu soruya cevap verelim.

Badem Zayıflatırmı,Badem Zayıflatıyor,Badem Zayıflatır,Badem Zayıflama
Yapılan araştırmalar sonucu, 10 hafta boyunc, düzenli olarak, günde 2 avuç badem yemek toıkluk ihssi verdiğinden dolayı zayıflamaya yardımcı oluyor. Çünkü, yemek yeme isteğini azaltıyor. Ama tek başına bademin zayıflatma özelliği yok. Bademi tüketirken dengeli beslenme ve egzersiz yapmak şart.
Zayıflamak için bademi çiğ, tuzsuz ve kavrulmamış alın. Mümkünse kabuklu ve kabuğu kolay kırılabilir olandan tercih edin.
Meyveleri tek başına yemektense bademle birlikte yediğinizde glisemik indeksi düşürmüş olursunuz bu da sizin daha tok kalmanızı sağlar. Yiyecek bir şey bulamadığınızda da 50 tane bademi bir öğün olarak da tüketebilirsiniz.
Bademin İçindeki Maddeleri,Bademin İçindeki Vitaminler,Bademin İçindekiler,Bademin Yararları,Bademin Faydaları
* Bol miktarda E vitamini ve Antioksidan içeriyor.  '
* Bademde çinko, demir, kalsiyum, potasyum, E vitamini gibi mineraller ve vitaminler vardır.
* Ayrıca içerdiği Amigdalin maddesinin kansere karşı koruyucu olabileceği savunuluyor.
* Bununla birlikte Ko enzim Q 10 ve Omega 3 seviyesi çok yüksektir. Bu enzim ve yağ asidi kalp damar hastalıklarından kişiyi koruyor
* Bademin kaliteli protein içermesi ve sağlıklı yağlardan zengin olması kişiyi daha uzun süre tok tutuyor. Badem sert bir yiyecek olduğu için çiğnemesi zor oluyor ve bu durum kişinin çiğneme duygusunu tatmin ediyor.
* Lif oranı yüksek olduğu için bağırsak hareketlerini artırıyor. Hazırlama zorluğu olmadığı için her yerde kolayca bulunabiliyor ve her yere kolayca taşınabiliyor.
Bademin Cilde Faydaları
Cilt için yapılan maskeler, özellikle cilt lekeleri üzerinde oldukça iyi etki yapıyor.
Bademin Kalorisi
100 gr badem 600 kalori..
Bademin Zararları,Bademin Zararları Nelerdir ?
Badem tuzlu tüketilirse, tansiyon yüksekliğine neden olur.
Bademin Yararları,Bademin Faydaları,Bademin Cilde Faydaları, Bademin Kalorisi,Bademin İçindeki Maddeleri, Bademin İçindeki Vitaminler,Bademin İçindekiler,Bademin Zararları,Badem Zayıflatırmı,Badem Zayıflatıyor,Badem Zayıflatır,Badem Zayıflama


Bu Konuyu Paylaş

Hakkımda Seven BlogCu

"Hayret etme yeteneğini kaybetmeyenlere" Sonsuzluğun ve sınırsızlığın bilinmeye değer yönleri..Her telden günceleri.. Google+.

0 yorum:

Etiketler

Hakkımızda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Develi Kayseri. by Her Telden
By Seven Blogcu.
back to top